LOADING

Type to search

Περιοδείες της Λαικής Συσπείρωσης Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων (φωτογραφίες)

Πελοπόννησος

Περιοδείες της Λαικής Συσπείρωσης Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων (φωτογραφίες)

Share


Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Μενέλαο Μενελάου και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Ασημακόπουλο περιόδευσε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και στη Λαϊκή Αγορά. Για το Κέντρο Υγείας διαπιστώθηκε η υποβαθμισμενη και απαξιωμένη υλικοτεχνική υποδομή. Για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ασθενών σε ένα τόσο κομβικό φορέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας δεν αρκεί μια ανακαίνιση και ένα βαψιμο. Χρειάζεται σύγκρουση με την ίδια πολιτική που γεννάει την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση.

Στη συνέχεια στη Λαϊκή Λουτρακίου κυριάρχησαν οι ζημιές από το χαλάζι και τις πλημμύρες, χαρακτηριστικοί ήταν τα κενά από πάγκους ενώ κυριαρχούσε ο προβληματισμός σε παραγωγούς και κόσμο.

Τέλος περιοδεία έγινε και στα εργοστάσιο Μουρίκης και Αλκη από κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πάνο Σπηλιώτη. Στους χώρους δουλειάς συνομιλησαν με εργαζόμενους και τους κάλεσαν να ακούσουν από κοντά τις θέσεις της Λαικής Συσπείρωσης στην προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 30/9 στις 7 μ.μ. στην Πλατεία ΟΣΕ στο Λουτράκι με ομιλητές τον υποψήφιο Δήμαρχο Μενέλαο Μενελάου και τον υποψήφιο Περιφερειαρχη Νίκο Κουτουμάνο.