LOADING

Type to search

Δήµος Σικυωνίων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μία ακόμη διανοµή τροφίµων από το ΤΕΒΑ

Επικαιρότητα Κορινθία

Δήµος Σικυωνίων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μία ακόμη διανοµή τροφίµων από το ΤΕΒΑ

Share

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η διανοµή βασικών προϊόντων ΤΕΒΑ από το Δήµο Σικυωνίων που αφορούσε στην ενίσχυση εκατοντάδων νοικοκυριών. Η διανοµή έγινε στο Κιάτο την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Σεπτεµβρίου 2023, στο τέρµα της οδού Κανελλοπούλου, και αφορούσε σε όσους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυηµένου Εισοδήµατος (ΚΕΑ) έχουν δηλώσει ότι επιθυµούν να συµµετέχουν και στο πρόγραµµα ΤΕΒΑ.

Αυτό σηµαίνει ότι αυτή τη φορά 350 νοικοκυριά, δηλαδή 647 συµπολίτες µας, υποστηρίχθηκαν προϊόντα βασικής διατροφής και προσωπικής υγιεινής, µέσω του προγράµµατος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδροµής του Ταµείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (FEAD/TEBA)».

Αναλυτικά τα προϊόντα τα οποία διανεµήθηκαν ήταν: Κρέας (βόειο και χοιρινό), ελαιόλαδο, όσπρια (φασόλια και φακές), τυρί φέτα και γραβιέρα, ζυμαρικά, χυμός τομάτας, ρύζι, αλεύρι,  ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, πατάτες, μήλα, είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα) και καθαριστικά (σκόνη για πλύσιμο ρούχων, καθαριστικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων).

Η διαδικασία διανοµής έγινε µε την ευθύνη των στελεχώντου Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας είχαν οργανώσει άψογα, µε σειρά και τάξη την προσέλευση των δικαιούχων.

Να σημειώσουμε ότι τα νωπά τρόφιμα, τα οποία δεν παρελήφθησαν από δικαιούχους, δόθηκαν από το ΔήμοΣικυωνίων στο Γεύμα Αγάπης του Ι.Ν. Μετ. Σωτήρος στο Κιάτο.