LOADING

Type to search

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ : Σας ευχαριστούμε για την συγκλονιστική παρουσία

Κορινθία Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ : Σας ευχαριστούμε για την συγκλονιστική παρουσία

Share

Ένας δήμαρχος εξαιρετικός! Ξεκάθαρος στο λόγο του και αποκαλυπτικός! Ένας συνδυασμός, πραγματική ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! Και ένας κόσμος, καταπληκτικός! 

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του δημάρχου ήταν μόνο η αφορμή για να αποκαλυφθεί το κύμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του δημάρχουΚορινθίων, της αναγνώρισης στο έργο της δημοτικής αρχής, της δέσμευσης για ανανέωση της εμπιστοσύνης! 

Ήταν μια βραδιά εκπληκτική και σας ευχαριστούμε!

Μια βραδιά με αλήθειες! Με απολογισμό! Με προγραμματισμό αλλά και κόκκινες γραμμές! «Θα συνεργαστώ ως νέα δημοτική αρχή με την αντιπολίτευση. Θα συνεχίσω να είμαι Δήμαρχος όλων των Κορινθίων. Δεν θα συνεργαστώ ποτέ με εκείνους που αποστάτησαν και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη μου. Με εκείνους που δεν σεβάστηκαν εσάς τους πολίτες»είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νανόπουλος και συνέχισε: «Πληρώνω το εκλογικό μου κέντρο εγώ, δεν είναι δωρεά από κανέναν. Πληρώνω τον προεκλογικό μου αγώνα ! Δεν δέχομαι χορηγούς που θα διεκδικούσαν ανταλλάγματα!»

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος έστειλε μήνυμα ελπίδας και Προοπτικής από τον Άσσο έως τον Κόρφο και από την Ποσειδωνία έως τον Άγιο Βασίλειο. Μήνυμα νίκης από τη 1η Κυριακή, μήνυμα συμμετοχής!

Το χειροκρότημα παρατεταμένο και συνεχές!  Δικαίωση της προσπάθειας μιας θητείας με απλή αναλογική, με διετή πανδημία, με στελέχη που εκμεταλλεύτηκαν τις θέσεις και την εμπιστοσύνη του δημάρχου αλλά και μια θητεία με έργα!

«Επέλεξα να είμαι στα υπουργεία και όχι στα καφενεία, έλειψα από όλους εσάς αλλά ήταν αναγκαίο» είπε στον κόσμο που βρέθηκε και κατέκλυσε την οδό Ερμού ο δήμαρχος αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν διαδικτυακά. 

Αποδείξαμε ότι δίνουμε λύσεις και υλοποιούμε αιτήματα δεκαετιών.

Ενδεικτικά ανέφερε μια σειρά έργων που έχουν επιτευχθεί αλλά και κάποια που έχουν εξασφαλιστεί και θα δούμε να υλοποιούνται στην επόμενη θητεία. 

Έργα που απαξίωσε η αντίπαλη παράταξη αλλά τα εντάσσει στο πρόγραμμά της και στις δεσμεύσεις της προς τους Κορίνθιους. αλλά οι Κορίνθου εχθές έδειξαν την επιλογή τους!

«Νίκη από την πρώτη Κυριακή» είπε ο Δήμαρχος ζητώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών! Δηλώνοντας ξεκάθαρα, πως είναι δήμαρχος των πολιτών και όχι των συμφερόντων, πως μοναδική δέσμευση του είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών και το πρόγραμμα που εκείνοι έχουνε εγκρίνει!

«Ξεκινήσαμε μαζί το 2019 τις μεγάλες αλλαγές στο δήμο Κορινθίων. Με την δική σας εμπιστοσύνη, συνεχίζουμε μαζί για να ολοκληρώσουμε στην επόμενη 5ετία αυτές τις αλλαγές! Ψηφίστε μας για το έργο μας και για τον συνδυασμό μας! Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη» τόνισε χαρακτηριστικά , καταχειροκροτούμενος!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων τιμώντας έναν προς έναν τους υποψηφίους τους , τους υποδέχτηκε όλους στην κεντρικήεξέδρα. Γιατί όλοι οι υποψήφιοι είναι ισάξια μέλη μιας ομάδας ισχυρής, μιας ομάδας δεμένης, μιας δημοτικής αρχής που θα οδηγήσει το δήμο Κορινθίων σε μια ιστορική επόμενη θητεία.

«Πάμε μπροστά με την συμμαχία πολιτών ή γυρνάμε πίσω με την παράταξη του κυρίου Σταυρέλη σε επίπεδο πρακτικών και επίπεδο προσώπων» το δίλλημα που έθεσε ο δήμαρχος σημειώνοντας πως εκείνος δεν είναι που πίεσε υποψηφιότητες, εκείνος δεν είναι που απείλησε ανθρώπους με απώλεια εργασίας. 

Προηγήθηκαν της ομιλίας του δημάρχου και της παρουσίασης και των 300 υποψηφίων που στο σύνολό τους έδωσαν το παρόν, τα εγκαίνια και ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των αξιωματικών και των υγειονομικών που έχασαν εν ώρα καθήκοντος τη ζωή τους στην Λιβύη. Ο Δήμαρχος μνημόνευσε και τους δυο Κορίνθιους που νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει ευτυχώς η ζωή τους .

Τα εγκαίνια έκλεισαν με την Αγγελική και τον Άγγελο, να προσφέρουν λουλούδια στον δήμαρχο… Τον δήμαρχο να καλεί στην εξέδρα τα παιδιά του τη Νάσιακαι το Δημήτρη…τους υποψηφίους να τον πλαισιώνουνστην εξέδρα και τον κόσμο να χειροκροτείπαρατεταμένα και ασταμάτητα!

Ήταν γιορτή πραγματική! 

Γιατί για εμάς στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ οι εκλογές είναι γιορτή! 

Έτσι πορευόμαστε! Έτσι τιμούμε τους συμπολίτες μας! Έτσι θα συνεχίσουμε !

Την μεγαλειώδη συγκέντρωση ακολουθούν περιοδείες σε όλα τα χωριά του δήμου Κορινθίων, εκεί όπου ο δήμαρχος θα συναντηθεί με τους πολίτες, θα μιλήσει για το έργο του και θα ανανεώσει μαζί τους το συμβόλαιο αλλαγής που υπέγραψε στις 2 Ιουνίου 2019!