LOADING

Type to search

Θωμάς Γκίλλας: Η Κόρινθος άλλαξε και ήρθε η στιγμή να πάει ακόμα πιο ψηλά

Κορινθία Πολιτική

Θωμάς Γκίλλας: Η Κόρινθος άλλαξε και ήρθε η στιγμή να πάει ακόμα πιο ψηλά

Share

Στόχος το 2030 είναι η Κόρινθος να γίνει μια σύγχρονη, θωρακισμένη, ευρωπαϊκά ευθυγραμμισμένη πόλη, και είμαστε αποφασισμένοι να το πραγματοποιήσουμε.

Ονομάζομαι Θωμάς Γκιλλας, μεγάλωσα στο κέντρο της Κορίνθου και από το 2008 δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του παγωτού. Από μικρός, συνεργαζόμουν δίπλα στον πατέρα μου στην ίδια επιχείρηση.

Το 2014 ενδιαφέρθηκα για τα κοινά και εξελέγην δύο φορές 2014 και 2019 στο τοπικό συμβούλιο της Κορίνθου. Με την πορεία αυτής της ευθύνης, προσπάθησα να βελτιώσω την πόλη μας. Τώρα, είμαι υποψήφιος με τη συμμαχία πολιτών και τον Βασίλη Νανόπουλο.

Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει την αλλαγή και τη βελτίωση της Κορίνθου. Ως παιδί, η Ευρωπαϊκή Ένωση μου διευκόλυνε τα ταξίδια, κάτι που δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν οι γονείς μας. Έτσι αναγνώρισα τη διαφορά των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων σε σχέση με την Κόρινθο. Ήθελα κάτι καλύτερο για εμάς.

Σήμερα, η Κόρινθος έχει αποκτήσει πλούσια κεκτημένα, όπως πόσιμο νερό, εγκυβωτισμένο ποτάμι που διασχίζει το κέντρο, εμπορικό κέντρο εκτός πόλης, πεζόδρομους και τώρα προετοιμάζεται το παραλιακό μέτωπο στο Λουτράκι, που ήταν ένα παιδικό μου όνειρο. Επιπλέον, προβαίνουμε σε ενεργειακή αναβάθμιση, καθιστώντας την Κόρινθο την πρώτη πόλη στην Πελοπόννησο που θα εφοδιαστεί με φυσικό αέριο, επεκτείνοντας το κέντρο της πόλης.

Υπάρχουν ακόμα πολλές δυνατότητες, και θέλω να οδηγήσω την Κόρινθο προς την κορυφή των πιο ισχυρών και ασφαλών πόλεων στη χώρα, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά. Αυτό είναι το όραμά μου για την πόλη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου, είμαι περήφανος για τη ώριμη προσέγγιση των συμπολιτών μας προς τις εκλογές.

Καλό αγώνα σε όλους.

Με εκτίμηση,

Θωμάς Α. Γκιλλας