LOADING

Type to search

Περιοδεία του Δημήτρη Πτωχού σε Νεμέα και Μυστρά

Κορινθία Πελοπόννησος Πολιτική

Περιοδεία του Δημήτρη Πτωχού σε Νεμέα και Μυστρά

Share

Στη Νεμέα και στο Μυστρά περιόδευσε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Αρχικά, ο Δημήτρης Πτωχός και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του βρέθηκαν στην περιοχή της Νεμέας. Επισκέφτηκαν την έκθεση «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», ξεναγήθηκαν στα οινοποιία στον χώρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας και συνομίλησαν με τους οινοποιούς για τις προοπτικές συνέργειας του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε την Εμποροπανήγυρη του Μυστρά. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και οι υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας συναντήθηκαν με πολίτες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, συζητώντας για τις ανάγκες και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στη Νεμέα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:

«Να δώσουμε πρώτα από όλα συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν στις “Μεγάλες ημέρες της Νεμέας”, σε αυτές τις καταπληκτικές εκδηλώσεις. Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό αυτό που γίνεται σε όλη την περιοχή γύρω από το κρασί και νομίζω ότι είναι ένας θεσμός που πρέπει να τον υποστηρίξουμε και να τον αγκαλιάσουμε όλοι, να τον μεγαλώσουμε και να τον προωθήσουμε, δημιουργώντας συνέργειες και με τον τουρισμό και με οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Οι εκδηλώσεις είναι πραγματικά εξαιρετικές, θα επισκεφθούμε όσα περισσότερα οινοποιεία μπορούμε, θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους, θα τους ακούσουμε και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία».