LOADING

Type to search

Β.Νανόπουλος: Η ανανεωμένη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εγγυάται την συνέχεια της αλλαγής στο δήμο Κορινθίων

Κορινθία Πολιτική

Β.Νανόπουλος: Η ανανεωμένη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εγγυάται την συνέχεια της αλλαγής στο δήμο Κορινθίων

Share

Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα 4 συμπολιτών μας, συμπολιτών που εμπιστεύονται την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Κορινθίων αναγνωρίζοντας, ήθος, όραμα, ικανότητα και αποτέλεσμα. Συμπολίτες με εμπειρία στα κοινά, γνώσεις επι συγκεκριμένων αντικειμένων αλλά και με μεγάλο αίσθημα προσφοράς αποτελούν από σήμερα μέλη του συνδυασμού που ξεκίνησε το 2019 την ΑΛΛΑΓΗ στο δήμο Κορινθίων και με την εμπιστοσύνη των πολιτών θα την ολοκληρώσει στην επόμενη 5ετία.

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Ζηνοβία Μαρνέζη

Η Ζηνοβία , γεννηθείσα το 1973, κατοικεί στο Περιγιάλι, είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Λύτσιο και έχουν δυο παιδιά, τον Γιώργο και τον Γρηγόρη.

Είναι απόφοιτη του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γεωπονίας. Έχει εργαστεί σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς ως υπεύθυνη γεωπόνος, σε ιδιωτικά συσκευαστήρια και σε κατάστημα γεωργικών φαρμάκων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον αγροτικό τομέα. Έχοντας ως παράταξη σε προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν τους παραγωγούς μας, καλωσορίζουμε την Ζηνοβία στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Πετρούλια Μαχαίρα Μαρία
Η Μαρία είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια φιλόλογος, μόνιμα διορισμένη στο 2ο ΓυμνάσιοΚορίνθου, απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα: Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση στοντομέα της Παιδαγωγικής).
Παντρεμένη με το Σταύρο Μαχαίρα, ιδιοκτήτηγραφείου τελετών, γιου του Αλεξάνδρου Μαχαίρα και της Αικατερίνης Στέφα. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του, η αγάπη για τοσυνάνθρωπο αλλά και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελούν τα κίνητρά μου για να είμαι υποψήφια για πρώτηφορά με την παράταξη του κ. Νανόπουλου, ενόςανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σκλίας Δημήτριος

Αντιπρόεδρος σήμερα στο Τοπικό Συμβούλιο Κόρφου και εκλεγμένος επι τετραετίες στην αυτοδιοίκηση ο Δημήτρης Σκλίας εντάσσεται στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

Αυτοδιοικητικός με εμπειρία, γνώση των θεμάτων της περιοχής και μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, δηλώνει παρών σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Ο Δημήτρης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με 3 παιδιά και διαμένει μόνιμα στον Κόρφο.

Πολίτης Στέλιος

Εκλεγμένος στο τοπικό συμβούλιο Γαλατακίου ο Στέλιος είναι ένας αυτοδιοικητικός με πολύτιμη πείρα και γνώση. Αγρότης, επιχειρηματίας, ιεροψάλτης και Πρόεδρος σήμερα στον σύλλογο εθελοντών δασοπυροσβεστών Γαλατακίου, συντάσσεται με τον Δήμαρχο Κορινθίων και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, δηλώνοντας αναγνώριση στα όσα μέχρι σήμερα έγιναν αλλά και εμπιστοσύνη για όσα σχεδιάζονται. Στέλιο, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ σε καλωσορίζει!