LOADING

Type to search

Στην ιστορική 138η Εμποροπανήγυρη Τεγέας ο Δημήτρης Πτωχός

Οικονομία Πελοπόννησος Πολιτική

Στην ιστορική 138η Εμποροπανήγυρη Τεγέας ο Δημήτρης Πτωχός

Share

Στην ιστορική 138η Εμποροπανήγυρη Τεγέας καθώς και στην 51η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας, παρευρέθηκε, τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός
Συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που θα στελεχώσουν την παράταξη του, ο Δημήτρης Πτωχός συμμετείχε στο εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρακολουθώντας τον Μεγάλο Εσπερινό και τη Λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνομίλησε με πλήθος πολιτών και εκπροσώπους των τοπικών φορέων.
 
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε: 
 
«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!
Στην παράταξη μας “Η Πελοπόννησος Μπροστά” πιστεύουμε στην αρμονική συνύπαρξη παράδοσης και προόδου, πιστεύουμε στη δημιουργική της δυναμική όπως ακριβώς κάνει με μεγάλη επιτυχία εδώ και δεκαετίες ο Τεγεατικός Σύνδεσμος με τη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης της Τεγέας. Πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτές τις πρωτοβουλίες, να τις ενισχύσουμε, να τις στηρίξουμε ώστε να διευρύνουν το αποτύπωμα τους, να αποκτήσουν κεντρικό ρόλο, να μεγαλώσουν την επιρροή τους σε περιοχές εκτός των γεωγραφικών συνόρων της Περιφέρειά μας. Και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε αυτό όπως αποφασισμένοι είμαστε να κάνουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου μια Περιφέρεια ανάπτυξης, προκοπής και ίσων ευκαιριών.
 
Στην Αρκαδία, αλλά και σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου και της Ελλάδας που ετοιμάζεται για τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αυτές τις μέρες αντλούμε πίστη, ελπίδα και δύναμη. Για την αυριανή μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους συμπολίτες μας χρόνια πολλά, με υγεία, αγάπη και προκοπή».