LOADING

Type to search

Β.Νανόπουλος: Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ομάδα εμπειρίας και ανανέωσης, ομάδα προοπτικής και προσφοράς!

Κορινθία Πολιτική

Β.Νανόπουλος: Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ομάδα εμπειρίας και ανανέωσης, ομάδα προοπτικής και προσφοράς!

Share

ΝΕΟΙ υποψήφιοι ανακοινώνονται σήμερα από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Κορίνθιοι και Κορίνθιες που εμπνέονται από το όραμα του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, πολίτες που αναγνωρίζουν το έργο της τετραετίας που σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται. Συμπολίτες από κάθε γωνιά του δήμου μας με κύριο χαρακτηριστικό τη διάθεση της προσφοράς συντάσσονται στην προσπάθεια του δημάρχου, ώστε η αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 να ολοκληρωθεί στην επόμενη πενταετία, στον δήμο Κορινθίων να υλοποιηθούν όλα όσα έχουν σχεδιαστεί και προετοιμαστεί, έργα και παρεμβάσεις που δίνουν στον τόπο και στους ανθρώπους νέα προοπτική, βάσεις οικονομικής ευμάρειας και ανάπτυξης,

 

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

 

Κουρούπης Βασίλης

επιχειρηματίας, αγρότης, έμπορος αγροτικών προϊόντων. Μειδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας.

 

Καλυβίτη Ελένη
Η Ελένη είναι κάτοικος κάτω Άσσου. Παντρεμένη με δυοπαιδιά εργάζεται ως sales representative στην Perfetti Van Melle. Είναι δασκάλα ανατολίτικου χορού, κριτής αθλητικούχορού και μέλος του παγκόσμιου συμβουλίου χορού τηςUnesco (CID) επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορεςπολιτιστικές εκδηλώσεις και έχει συνεργαστεί με πολλούςσυλλόγους. Άνθρωπος της προσφοράς, επιδιώκει με τηνσυμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου ΚορινθίωνΒασίλη Νανόπουλου να συμβάλει στην αλλαγή, στηνπροοπτική και στην ανάπτυξη του τόπου που ζει η ίδια και ηοικογένεια της.

 

Λιάκος Σωτήρης

Ο Σωτήρης Λιάκος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1983 στονΑσσο οπου και κατοικεί μόνιμα.Ειναι ιδιωτικός υπάλληλοςμε ειδικότητα επαγγελματία οδηγου ασχολείται παράλληλακαι με την αγροτική παραγωγή.Συνεργάζεται με την ομάδατης Συμμαχίας Πολιτών στον Ασσο με σκοπό να συμβάλειστην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του χωριού και τηςευρύτερης περιοχής

 

 

Νέζη Κατερίνα

Η Κατερίνα γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι και σήμερα στην Αρχαία Κόρινθο. Τον Απρίλιο του 2023 εκλέχθηκε επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου της Αρχαίας Κορίνθου ενώ είναι μέλος του τοπικού συμβούλιου από το 2019. Σε επαγγελματικό επίπεδο, το μάνατζμεντ αποτέλεσε πυρήνα της επαγγελματικής της δραστηριότητας καθώς για 25 χρόνια εργάστηκε ως διευθύντρια καταστημάτων για την ΑΒ Βασιλόπουλος. Η προσωπική και επαγγελματική της πορεία επηρεάστηκε από την αφοσίωση της στον τόπο που μεγάλωσε, την αγωνία της για την ανάπτυξη της Αρχαίας Κορίνθου και την αγάπη της για τις τοπικές καλλιέργειες. Έτσι, 2015 εκλέχθηκε πρόεδρος του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού όπου εργάστηκε για την περεταίρω ανάπτυξη και εξυγίανσή του μέχρι και το 2019 . Ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας επιδιώκει την υλοποίηση δράσεων, πρωτοβουλιών και προγραμμάτων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των συγχωριανών της αλλά και την ενδυνάμωση της συμμετοχής των γυναικών και των νέων σε όλους τους τομείς αλλά κυρίως στην οικονομία, τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή.

 

Παρτσινέβελος  Κώστας
ο Κώστας γεννήθηκε στη Νάξο και κατοικεί στην Κορινθία από το 1991.
Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και τρία εγγόνια.
Εργάστηκε σε διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίαςεπί 37 έτη ως Επόπτης Εργασίας, Επιθεωρητής Εργασίας,Πρόεδρος Επιτροπών του Υπουργείου Εργασίας σε υπηρεσίεςτου ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ των Νομών Κορινθίας,Αργολίδας και Αρκαδίας. Επιπρόσθετα, διετέλεσε μέλος τουΔιοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ Κορίνθου καιΠρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορώντου Δήμου Κορινθίων.
Οι συμπολίτες μας τον εμπιστεύτηκαν για την δράση, το έργοκαι την ηθική του ακεραιότητα και τον εξέλεξαν Δημοτ