LOADING

Type to search

Βασίλης Νανόπουλος: Το έργο μας εμπνέει τους συμπολίτες μας και συστρατεύονται με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κορινθία Πολιτική

Βασίλης Νανόπουλος: Το έργο μας εμπνέει τους συμπολίτες μας και συστρατεύονται με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Share

8 ακόμα υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο της 8ηςΟκτωβρίου ανακοινώνει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, συνεχίζοντας την βαθιά ανανέωση του συνδυασμού. Κορίνθιοι και Κορίνθιες είτε  με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση είτε με υποψηφιότητα για πρώτη φορά επιλέγουν τον συνδυασμό του Δημάρχου αναγνωρίζοντας σε αυτόν τα χαρακτηριστικά του μέλλοντος. Σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση, γνώση και ικανότητα, όραμα και σχέδιο και βέβαια, περίσσευμα αγάπης και προσφοράς για τον τόπο και τους πολίτες του.  

«Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τόπου μας να συμμετάσχουν είναι συγκινητικό. Βλέπω διάθεση για προσφορά, διάθεση για δουλειά και είμαι ικανοποιημένος αλλά και βέβαιος πως η ομάδα του 2023 είναι εκείνη που με σταθερότητα θα συνεχίσει να οδηγεί το δήμο Κορινθίων στην Αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 και συντελείται καθημερινά σε κάθε επίπεδο, διοίκησης και αποτελέσματος, φιλοσοφίας, σκέψης και οράματος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων καλωσορίζοντας τους 8 υποψηφίους.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Βλάχος Δημήτρης
Ο Δημήτρης Βλάχος γεννήθηκε το 1972. Είναι γιoςτου χημικού Βασίλη Βλάχου από τον Άσσο και τηςκαθηγήτριας Χαρίκλειας Ζαχαριάδου από τηΘεσσαλονίκη. Σπούδασε Γεωπόνος στο Γ.Π.Α. από όπου έλαβε το πτυχίο του το 1997. Άσκησε και ασκεί το επάγγελμά του κατά κύριο λόγο σεσυνεταιριστικές οργανώσεις. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται στην ΕΑΣ Κιάτου. Ενεργός στα κοινά του Άσσου και της ευρύτερης περιοχής από την εφηβική ηλικία εξελέγη για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος το 1994 επι προεδρίας του αείμνηστου Βασίλη Κακιζή. Το 1998 και το 2002 επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Άσσου – Λεχαίου με τον Γεώργιο Πισκοπο. Διετέλεσεπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου Άσσου και το 2003 εξελέγη Πρόεδροςτου Δημοτικού Συμβουλίου Άσσου – Λεχαίου. Είναι γνωστός για την έντονη αγωνιστικότητα του και τις δυναμικές παρεμβάσεις του ως προς τηνεπίλυση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα και συμμετέχει πάντοτε στους δίκαιους αγώνες τωναγροτών μας προσπαθώντας να συμβάλει στηνεπίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους. Λάτρηςτης παράδοσης και του Αθλητισμού συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και φορείς της περιοχής. Μετη σύζυγο του Αγγελική Σωτηροπούλου έχουν μια κόρη τη Χαρά Βλάχου, μαθήτρια Λυκείου και Πανελληνιονίκη στο άθλημα του Καράτε. Συντάσσεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτώνεπιθυμώντας να φανεί χρήσιμος στουςσυγχωριανούς του και κυρίως στον αγροτικό κόσμο που υπηρετεί εδώ και 25 έτη.

Γιαννακουλόπουλος Ναπολέων

Ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος του Παναγιώτηγεννήθηκε το 1975 στον Άσσο. Τελείωσε τοΓενικό Λύκειο Βραχατίου και είναι απόφοιτος του Κέντρου δια βίου μάθησης αγροτών. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με την αγροτική παραγωγή κυρίως με την καλλιέργεια σταφυλιών. Ανήσυχο πνεύμα από τα νεανικά του χρόνια βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή με έντονηαγωνιστική δράση για τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου με συνεχή παρουσία προτάσειςκαι πνεύμα συνεργασίας με όλες τις υγιείςδυνάμεις του τόπου… Λάτρης του αθλητισμού του πολιτισμού και της παράδοσης ασχολήθηκε με τηνκαλαθοσφαίριση ως βασικός παίκτης στηνανερχόμενη τότε ομάδα της Ολυμπιάδας Άσσου Λεχαίου. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Παμμεγίστων Ταξιαρχών και χρόνια στο Δ.Σ. του συλλόγου είχε την τύχη να παρακολουθήσει από κοντά την αποκατάσταση των ιστορικών μνημείωντου Άσσου. Επίσης ήταν βασικό στέλεχος τωνχορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Συλλόγου ΡΕΑ Άσσου με παρουσία σε πολλές εκδηλώσεις σεόλη την ευρύτερη περιοχή. Με τη σύζυγό του Χρυσούλα Ευθυμίου έχουν τρία παιδιά. Συντάσσεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτώνμε σκοπό να συμβάλει στην ανάδειξη τωνπροβλημάτων της περιοχής και κυρίως του πρωτογενούς τομέα αλλά και την εν γένει αναβάθμιση τόσο στον τομέα του Πολιτισμού όσοκαι του Αθλητισμού που αγαπά και πιστεύει από τα πρώτα του βήματα στην κοινωνία.

Ελένη Αθανασία

Η Αθανασία κατάγεται από την Ξυλοκέριζα όπου και διαμένει μόνιμα.

Κατέχει το πτυχίο του τμήματος επιστημών τηςεκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και τοπτυχίο του τμήματος κοινωνικής εργασίας του ιδίου Πανεπιστημίου.

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματοςΠολιτικές για την μετανάστευση , τις κοινωνικές διακρίσεις και την ιδιότητα του πολίτητου τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο.

Μια νέα και δυναμική γυναίκα που ως μέλημα τηςέχει την κοινωνική προσφορά, γεγονός που τοαποδεικνύουν οι τίτλοι σπουδών της αλλά και ημέχρι τώρα στάση ζωής της.

Θέτει τον εαυτό της στη υπηρεσία των συμπολιτώντης και είναι υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτώνκαι τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλου για πρώτηφορά.

Κανακάρη Κατερίνα

Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον ΆσσοΚορινθίας. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος προσφέροντας επι 18 χρόνια τις υπηρεσίες της στο πρόγραμμα “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ“. Είναι παντρεμένη με τονΔημήτρη Τσιτσόπουλο και έχει τρία παιδιά. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνωνΔημοτικού Σχολείου Άσσου από το 2004 και για έξι συνεχόμενα έτη. Εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλοςτης Δ.Κ. Άσσου την τετραετία 2007-2011 με τονΣυνδυασμό “Πορεία Ανάπτυξηςτου Γεωργίου Πίσκοπου”. Ενεργό μέλος του ΚΑΠΗ Άσσου καθώς και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Κυριάκος Ηλίας

Ο Ηλίας γεννήθηκε το 1971 στον Άσσο. Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Βραχατίου ασχολήθηκε με την αγροτική παραγωγή από την εφηβική του ηλικία. Παράλληλα είναι επαγγελματίας οδηγός όλων των κατηγοριών έχοντας εργαστεί επι χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Λάτρης της παράδοσης με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του συνεργάζεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών με σκοπό να προσφέρει με τις δικές του γνώσεις και δυνατότητες για την πρόοδο και ευημερία της περιοχής.

Λιδωρικιώτη Παναγιώτα –Μαρία

Η Παναγιώτα διαμένει στην Καλλιθέα στηνΚόρινθο.

Είναι έγγαμη και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Σπούδασε τεχνολόγος ακτινολόγος και δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο τωνφιλοζωικών οργανώσεων .

Μπάκουλη Παναγιώτα

Η Παναγιώτα είναι κάτοικος Σοφικού , πτυχιούχοςΠανεπιστημίου Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσηςκαι Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στηΛογιστική και Ελεγκτική δημοσίων οργανισμώνκαι επιχειρήσεων . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο πανεπιστήμιο του Σικάγου στιςΗΠΑ .Εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων στονιδιωτικό τομέα . Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Σοφικού από το 2019 και πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων του μεταπτυχιακού της σχολής της .Έχει εμπειρία στοντομέα των ελεγκτικών εμπορικών και ναυτιλιακώνεπιχειρήσεων .

Τζαναβάρας Βασίλης

Ο Βασίλης είναι μόνιμος κάτοικος Αθικίων, πατέρας 4 παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτικόςυπάλληλος. Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Σαρωνικού τα έτη 2010-2011. Παίχτης τηςομάδας του Τενεάτη Αθικίων επί 15 συναπτά έτη. Εθελοντής και ιδρυτικό μέλος του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού συλλόγου Αθικίων με ενεργό δράση σε θέματα πυρασφάλειας.