LOADING

Type to search

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Για την αποκατάσταση της αλήθειας στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Κορινθία Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Για την αποκατάσταση της αλήθειας στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Share

Η τακτική της μισής αλήθειας και της παραπληροφόρησης συνεχίζεται από τον επικεφαλής της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  Αναφορικά με την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δηλώνουμε τα εξής;

1. Το έργο που αφορά τις πέργκολες στην πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» και την έγκριση ΑΠΕ και Συμπληρωματικής Σύμβασης ψηφίστηκε σύμφωνα με την πρόταση του δημάρχου και όχι όπως, ψευδώς αναφέρει ο κ.Σταυρέλης, με την πρόταση της μειοψηφίας.
2. Η πληρωμή εργολαβικών απαιτήσεων – υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τις διατάσσουν- δεν απορρίφθηκε από το συμβούλιο. Το συμβούλιο έκρινε πως είναι ως όργανο αναρμόδιο και πως συμφωνεί με την ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής.. Το θέμα είχε συζητηθεί και ψηφιστεί από την οικονομική επιτροπή λαμβάνοντας μάλιστα την θετική ψήφο και του κΣταυρέλη.

Η δημιουργία εντυπώσεων εξυπηρετεί πρόσκαιρα την παράταξη της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και αποδεικνύει την ανευθυνότητα και αναξιοπιστία του επικεφαλής ο οποίος θεωρεί πως με τέτοιες τακτικές θα κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να βάλλει την αξιοπιστία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου.

Την απάντηση θα την δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι ήδη παρακολουθούν την παράταξη να παρακωλύει την λειτουργία του δήμου απουσιάζοντας από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, παρ ότι η παρουσία είναι η ελάχιστη υποχρέωση των εκλεγμένων έναντι των πολιτών.