LOADING

Type to search

Βασίλης Νανόπουλος :Το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκφράζει το σύνολο της κοινωνίας μας

Κορινθία Πολιτική

Βασίλης Νανόπουλος :Το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκφράζει το σύνολο της κοινωνίας μας

Share


8 ακόμα υποψηφίους έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε σήμερα συνεχίζοντας την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της συνέπειας, της συνέχειας και της αποτελεσματικότητας. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, επιδιώκει μέσα από την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του 2023 να εκφράσει το σύνολο της κοινωνίας, έχοντας υποψηφίους από κάθε δημοτικό διαμέρισμα και κοινότητα, από κάθε εργασιακό κλάδο, από κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής. Μόνο έτσι κατορθώνουμε να αφουγκραζόμαστε, να καταγράφουμε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε. Ως δημοτική αρχή από το 2019 έως σήμερα, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε. Με την εμπιστοσύνη των Κορινθίων τον Οκτώβριο, θα συνεχίσουμε!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Μήλιος Δημήτριος

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30/11/1965. Από το 1977 κατοικεί μόνιμα στα Εξαμίλια Κορινθίας. Είναι έγγαμος με την Παναγιώτα Βλαχάκη, εκπαιδευτικό διευθύντρια δημοτικού σχολείου Χιλιομοδίου και πατέρας τριών παιδιών.

Έχει τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Κορίνθου και αποφοίτησε από το ΤΕΙ Αθηνών ως Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής. Έκανε μεταπτυχιακό στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την Διαχείριση φυσικών καταστροφών και κρίσεων στην διοίκηση.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενό του καθώς και στη Διοίκηση Δημοτικών Επιχειρήσεων και σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Είναι διδάκτορας του ΕΚΠΑ στο τμήμα γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος σε θέματα διαχείρισης κρίσεων και φυσικών καταστροφών (πολιτική Προστασία)

Είναι γνώστης της Αγγλικής επίπεδο C1.Είναι μέλος του μητρώου του κύριου διδακτικού προσωπικού του ΕΚΔΔΑ Αρ Μητ.024933.Υπηρέτησε από το 1987-1990 ως εφ. Αξιωματικός, μετεκπαιδεύτηκε το 1995 και 2007 και φέρει το βαθμό του Υπολοχαγού

Από το 1990 έως το 1998 εργάστηκε στην κατασκευαστική εταιρία ΜΗΛΙΟΣ Α.Ε στην θέση του τεχνικού Δ/ντη. Τ0 1998-1999 εργάστηκε στην κατασκευαστική του Πυθαγόρα Σαμαρά. Το 1999 διορίστηκε ως δ/ντης στην Δημοτική Επιχείρηση ανάπτυξης του Δήμου Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με την Γενική τράπεζα ως εκτιμητής μηχανικός. Επίσης το διάστημα 1999-2005 εργάστηκε ως τεχνικός ασφαλείας για όλη την Πελοπόννησο στα καταστήματα Μαρινόπουλος, DIA, τα καταστήματα της EUROBANK και στα καταστήματα της CITY BANK .

Το 2002-2003 εργάστηκε ως συντονιστής ασφαλείας στην Εγνατία Οδό στο τμήμα Καβάλα Κομοτηνή. Το ίδιο διάστημα έχει εργαστεί ως τεχνικός ασφαλείας σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στην Κορινθία και Αργολίδα .

Το 2007-2009 εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σολυγείας Κορινθίας. Παράλληλα από το 2000- 2006 διατηρούσε τεχνικό Γραφείο στην Κόρινθο. Το 2006 με την κατάργηση των Δημοτικών επιχειρήσεων μετατάσσεται υποχρεωτικά στην Νομαρχία Κορινθίας και τοποθετείτε στη δ/νση Βιομηχανίας. Το 2012 εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος και Δντης Γραφείου στον Γ.Γ. Α.Π.Δ. Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων, κ. Μανώλη Αγγελάκα. Από τις 21/1/2013 έως 24/12/2014 εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του Γ.Γ. κ. Γεωργίου Διδασκάλου.

Από τις 1/1/2014 έως 7/11/1019 εργάστηκε ως Δ/ντης της Δνσης Υδάτων Πελοποννήσου της ΑΠΔ. Από τις 14/10/2013 έως 19/3/2022 διατέλεσε πρόεδρος του ΔΣ στον φορέα διαχείρισης του όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού. Κατά την διάρκεια της θητείας του το έργο του Φορέα κατατάχτηκε στα 7 εμβληματικότερα έργα της περιόδου 2013 2017 του ΕΕΠΕΡΑ αμέσως μετα την τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας .Στο συγκεκριμένο έργο έγινε απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων σε ποσοστό 99.8% ρεκόρ για το οποίο ο φορέας βραβεύτηκε.

Από τον Μάιο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2019 ήταν μέλος στις επιτροπές δασικών αμφισβητήσεων των νομών ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ και μέλος σε εθνικές επιτροπές για την κοστολόγηση των υδάτινων πόρων

Επίσης έως και τον Οκτώβριο του 2019 ήταν μέλος της επιτροπής διαχείρισης των μονοπατιών της Π Πελλοποννήσου. Από το 2015 έως το 2019 ήταν σύμβουλος στην ΚΕΔΕ για θέματα πολιτικής προστασίας. Από το 2017 έως το 2019 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών (άνευ αμοιβής).

Από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2022 διετέλεσε Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ασχολείται από το 1975 με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Έχει διατελέσει Έφορος ειδικότητας στη Γενική Δ/ση του Σώματος και σε όλες τις βαθμίδες Δ/σης. Τοπικός Έφορος Κορίνθου Περιφερειακός Έφορος Κορινθίας κλπ. Επίσης είναι ενεργό μέλος στον ΕΕΣ και σε πολλούς πολιτιστικούς κλπ συλλόγους. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέας στην ένωση Κρητών Κορινθίας, στο Σύλλογο Τριτέκνων Κορινθίας (ιδρυτικό μέλος), στην ΕΕΤΕΜ Κορινθίας, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κορίνθου κλπ. Επίσης είναι μέλος των Φίλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Έχει διατελέσει Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κορινθίας. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ του Νοσοκομείου Κορίνθου, του ΚΑΦΚΑ Κορίνθου και της Λιμενικής Επιτροπής Κορίνθου. Από το 2017 έως το 2019 ήταν πρόεδρος του Κυνηγητικού συλλόγου Κορίνθου.

Επίσης για τις υπηρεσίες του έχει τιμηθεί :

• Με το μετάλλιο προσκοπικός Αξίας από το ΣΕΠ

• Με το μετάλλιο ευδόκιμου υπηρεσίας από το ΣΕΠ.

• Με το μετάλλιο εξαίρετων πράξεων από το ΣΕΠ.

• Με το μετάλλιο της ως προς την πατρίδα υπηρεσίες από τον ΕΣΣΕΠ.

• Με το σταυρό του Αγ. Κωνσταντίνου από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

• Με το αργυρό μετάλλιο του ΕΕΣ.

• Με το χρυσό μετάλλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αιμοδοτών του ΕΕΣ.

• Με τον Σταυρό Δευτέρας Τάξεως του Δήμου Άργους Μυκηνών

Μπίζτας Νίκος
ο Νίκος είναι κάτοικος Εξαμιλίων και πατέρας δυοπαιδιών.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αντιπρόεδρος τηςκοινότητας Εξαμιλίων απο το 2019 .

Τούσουλης Μιχάλης
Ο Μιχάλης είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στηνκοινότητα του Σοφικού. Γνωστός στους συμπολίτες του για την αγάπη και το μεράκι που έχει για τον τόπο του, είναι υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο στις προσεχείς εκλογές. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών και θέλει να δει στον τόπο του έργα και προκοπή τέτοια που θα κρατήσουν τους νέους στο χωριό και την Σολυγεία ζωντανή.

Παππάς Γιώργος

Ο Γιώργος είναι ένας ακόμα νέος που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και επιλέγει την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο.

Μόνιμος κάτοικος Αθικίων, ενεργός πολίτης όλα του τα χρόνια, θέλει με την υποψηφιότητα αυτή να κάνει πράξη την αγάπη του για το χωριό του, να την μετουσιώσει σε προσφορά στους συμπολίτες του.

Ο εθελοντισμός για τον Γιώργο είναι τρόπος ζωής, επι σειρά ετών είναι εθελοντής δασοπυροσβέστης, πάντα παρών όταν χρειάζεται. Η συμμετοχή στα κοινά είναι επίσης μια φιλοσοφία ζωής για εκείνον, ενεργό μέλος και Γενικός Γραμματέας σήμερα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κορίνθου, μέσα απο αυτά τα καθήκοντα εκπαιδεύει και εκπαιδεύεται στην προστασία της φύσης, της χλωρίδας και της πανίδας, τους κανόνες που την διέπουν, τον σεβασμό που πρέπει όλοι να έχουμε.

Ο Γιώργος εργάζεται στην επιχείρηση ΔΕΥΑΚ. Τον καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Ρούκης Γεώργιος
Ο Γιώργος είναι 40 ετών και κατάγεται από τηνΞυλοκέριζα Κορινθίας όπου και διαμένει μόνιμα.
Έχει σπουδάσει στο τμήμα ΤΕΙ Αυτοματισμού με έδρα τη Χαλκίδα ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ωςασφαλιστικός σύμβουλος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.
Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος τηςΝέας Δημοκρατίας καθώς και αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠΚορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.
Η αγάπη του για τον τόπο όπου έλκει την καταγωγή του και από τους δυο του γονείς καθώς είναι γιος του Υπτ/χου Βασιλείου Γ. Ρούκη και της Αικατερίνης Γ. Κίννα, οι αρχές της ανιδιοτέλειας και της κοινωνικήςπροσφοράς, είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει καθώςμεγάλωσε και γαλουχήθηκε με αυτές από τοοικογενειακό του περιβάλλον είναι που τον οδηγούν στονα συμμετέχει ενεργά σε πλήθος εθελοντικών ενεργειώνκαι δραστηριοτήτων στον τόπο του.
Η ιστορία και η πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής του ήταν κάτι που τον γοήτευε από μικρό, αυτό στάθηκε και η αφορμή να ασχοληθεί ενεργά με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Συλλόγου Ξυλοκέριζας όπου και ασκεί χρέη αντιπροέδρου.
Η διάθεση του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η πολιτική του εμπειρία είναι αυτό που τον οδηγούν να συστρατευτεί με τον Βασίλη Νανόπουλο και να είναι για πρώτη φορά υποψήφιος.

Πατιτάκη Αναστασία

Μια ακόμα υποψήφια εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ενισχύοντας την παρουσία των γυναικών και την δυναμική του. Η Αναστασία είναι ιδιωτική υπάλληλος, εργάζεται στον τομέα του τουρισμού. Είναι κάτοικος Κάτω Άσσου και μητέρα ενός παιδιού. Υποψηφιότητα σε αυτοδιοικητικές εκλογές θέτει για πρώτη φορά εμπνεόμενη απο τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, τα όσα η παράταξη πρεσβεύει αλλά και το έργο που έχει υλοποιηθεί την τετραετία 2019-2023.

Πινότη Ευαγγελία

Η Ευαγγελία διαμένει στον Κάτω Άσσο. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Απόφοιτη νοσηλευτικής, έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και στο νοσοκομείο Κορίνθου για 4 χρόνια, γνωρίζοντας καλά την αξία της προσφοράς και την αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο. Με την υποψηφιότητα της επιθυμεί, απο ένα διαφορετικό πόστο, αυτό της αυτοδιοίκησης να προσφέρει, να βοηθήσει και να στηρίξει τον τόπο της και τους ανθρώπους, να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για το μέλλον.

Ευαγγελία, καλωσόρισες στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Τσιρίκης Ιωάννης
Ένας ακόμα νέος υποψήφιος εμπιστεύεται τηνΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον δήμαρχο ΒασίληΝανόπουλο δηλώνοντας την υποψηφιότητά του για τιςεκλογές του Οκτώβρη. Ο Γιάννης Τσιρίκης είναι κάτοικος Αθικίων. Ελεύθερος επαγγελματίας, άγαμοςκαι με μεράκι για τον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται. Γιάννη, σε καλωσορίζουμε στηνΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!