LOADING

Type to search

Ντίνος Δουβής: Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο που ψηφίζουμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο Δήμο μας

Κορινθία Πολιτική

Ντίνος Δουβής: Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο που ψηφίζουμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο Δήμο μας

Share

Κάτω οι πάνω

Το απόγευμα της Δευτέρας συγκρούονταν στο μέγαρο της Κολιάτσου δύο κόσμοι. Στον δεύτερο όροφο υπήρχαν δύο απανωτά δημοτικά συμβούλια, ενώ στο ισόγειο λάμβανε χώρα μία ημερίδα στην οποία νέοι άνθρωποι συζητούσαν για το Δήμο μας και πώς μπορεί αυτός να εξελιχθεί από διαφορετικές σκοπιές. Δυστυχώς για όλους τους λάθος λόγους τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν (και πάλι) στα όσα τραγικά συνέβησαν στον δεύτερο όροφο.

Εκεί όπου οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων, αλληλοκατηγοριών και ειρωνειών. Από την πρώτη στιγμή του πρώτου δημοτικού συμβουλίου η κατάσταση μύριζε μπαρούτι. Οι άνθρωποι που διατείνονται ότι «πρώτα και πάνω απ’ όλους βάζουν το Δήμο και τους δημότες», είναι οι ίδιοι που στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ακόμη και όταν η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου, υπήρχαν δημοτικοί σύμβουλοι που συνέχιζαν να ειρωνεύονται και να γελούν.

Παράλληλα στο θέατρο του ισογείου, τρεις νέοι άνθρωποι με τη βοήθεια δύο εξειδικευμένων ατόμων του τουρισμού και της αγοράς εργασίας, προσπαθούσαν να ανταλλάξουν τις απόψεις τους και να καθορίσουν ένα υγιές πλαίσιο προκειμένου να μπορέσει ο Δήμος μας να έχει επιτέλους βιώσιμη ανάπτυξη, με σταθερές και καλές θέσεις εργασίας, με προσέλκυση επενδύσεων και με ένα ξεκάθαρο πολιτιστικό όραμα για όλους τους Δημότες.  

Αυτοί οι δύο κόσμοι συγκρούονταν χθες στο μέγαρο του Δημαρχείου. Οι «πάνω» με τους «κάτω». Και το συμπέρασμα που προέκυψε από τη χθεσινή βραδιά είναι ένα: Οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν τους «πάνω». Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο που ψηφίζουμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο Δήμο μας.

Υ.Σ. Το βίντεο της ημερίδας θα ανέβει σύντομα και έτσι θα έχουν όλοι οι δημότες την ευκαιρία να ακούσουν κάτι άλλο πέρα από ύβρεις, ειρωνείες και γέλια να βγαίνει από την Κολιάτσου.

Κωνσταντίνος Δουβής

Οικονομολόγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

του Δημάρχου κ. Βασίλη Νανόπουλου