LOADING

Type to search

Το ταξίδι των γνώσεων και της προσφοράς συνεχίζεται και εκτός σχολείου

Κορινθία

Το ταξίδι των γνώσεων και της προσφοράς συνεχίζεται και εκτός σχολείου

Share

Παναγιώτης Ευθυμίου:Το πανέμορφο ταξίδι στον χώρο της εκπαίδευσης έφτασε στο τέλος του! 39 χρόνια ( 30 από αυτά στο 12ο Δ.Σ. Κορίνθου 7 στην Αρχαία Κόρινθο, 1 στο Καναλάκι και 1 στο χωριό μου τα Μελιανά) γεμάτα από γνώσεις, ενθουσιασμό,αγάπη, φιλίες και συνεργασίες με μαθητές, γονείς, συναδέλφους και φορείς της πολιτείας.

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλους αυτούς που συνεργάστηκα, όλα αυτά τα χρόνια !
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 12ου Σχολείου για την υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν μου! Να είστε πάντα καλά ,να προσέχετε τα παιδιά μας και να είστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς!
Ευχαριστώ επίσης τον δήμαρχο κ. Νανόπουλο που μου παρέδωσε την τιμητική πλακέτα, τον κ.Σταυρέλη, αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, κιτον κ.Ταγαρά, πρόεδρο Σχ.Επιτ.παιδειας , την κ.Στριμενοπούλου, τον κ. Μανωλάκη τους συναδέλφους , τους γονείς που παρέστησαν στην εκδήλωση και με τίμησαν με την παρουσία τους!
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους μαθητές μου και τις μαθήτριές μου που με δίδαξαν πολλά πράγματα! Ελπίζω να έμαθαν κάτι και από εμένα! Τους αγαπώ όλους και όλες! Είμαι περήφανος που υπήρξα δάσκαλός σας!
Καλό καλοκαίρι!

Το ευχαριστώ για όλα όσα μας χάρισες είναι λίγο.Το έργο σου εντός και εκτός σχολείου τεράστιο για να χωρέσει σε ένα κείμενο.Ο άνθρωπος που φρόντισε πριν από τα πρώτα γράμματα να μας μάθει τα πρώτα βήματα στη ζωή μας βασισμένα σε αξίες.Ο δάσκαλος φίλος που κατάφερε να κάνει το ωχ του πρωινού ξυπνήματος χα φτιάχνοντας μας την ημέρα, τη διάθεση μέσα από τον μοναδικό του τρόπο να κερδίζει τα χαμόγελα μας.Ο εκπαιδευτικός που με πείσμα μας γέμιζε με γνώσεις κάνοντας τα δύσκολα απλά.Και στο διάλειμμα;;;; Ένας μεγάλος κύκλος μαθητών δίπλα του(σε αλυσίδα) να μην τον αφήνει να βγει από την αίθουσα.Και στο τέλος της χρονιάς;;; Η πιο όμορφη γιορτή με τα καλοκαιρινά μας τραγούδια μετατρεπόταν σε «συμβόλαιο» για το αν θα έχουμε και του χρόνου τον κύριο Παναγιώτη.Αιτία «πολέμου» με τις υπόλοιπες τάξεις που ζητούσαν τον κύριο μας.Δεν γίνεται όμως να ξεχάσουμε τις εκδρομές μας αλλά τις αθλητικές μας δραστηριότητες.Οι εκδρομές έγιναν ταξίδια που έγραψαν την ιστορία τους (πάντα πρότυπο μπροστά στα αλλά σχολεία αλλά και άκρως ενοχλητικοί για τους οδηγούς των λεωφορείων) γεμίζοντας μας με όμορφες και παντοτινές αναμνήσεις.Πάντα με προσοχή!!Προσοχή!Προσοχή!Γιατί έπρεπε να φύγουμε και να γυρίσουμε όπως φύγαμε.Έτσι και γινόταν.Όσο για τις αθλητικές μας δραστηριότητες πέρασαν πάνω από 20 χρόνια από τότε και κανείς δεν έπιασε αυτό το σουτάκι. Δάσκαλε σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα.Πιπεράτη Ενημέρωση Piperatanews Korinthias PiperataNews PiperataNews Piperatanews.gr