LOADING

Type to search

Άνοιξε τις πύλες της η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»(Φωτό)

Κορινθία

Άνοιξε τις πύλες της η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»(Φωτό)

Share


Τηρήθηκε στο ξεκίνημα της έκθεσης ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του ναυαγίου της Πύλου. Το παρόν έδωσαν πολιτικοί παράγοντες του τόπου,κυβερνητικοί εκπρόσωποι, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, κ.α.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνει χώρα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (λιμάνι Κορίνθου) από 15 έως 18 Ιουνίου 2023 τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Υπουργείου Τουρισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.
Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων είναι πλούσιο και ποικίλο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορα θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή της Κορινθίας.

Οι στόχοι της έκθεσης είναι:

  1. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας στη Πελοπόννησο
  2. Η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό
  3. Η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών
  4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών
  5. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών

Το Επιμελητήριο φιλοδοξεί η Εκθεσιακή αυτή Δραστηριότητα να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Πελοποννήσου και την Κορινθία και θεωρούμε, στο εγχείρημα αυτό, εξαιρετικά σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική την παρουσία σας στα εγκαίνια της «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023».