LOADING

Type to search

Έσφιξαν τα χέρια και «σηκώνουν μανίκια» για τον Δήμο Κορινθίων

Κορινθία Πολιτική

Έσφιξαν τα χέρια και «σηκώνουν μανίκια» για τον Δήμο Κορινθίων

Share

Μια από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες μέχρι στιγμής για το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου.Τους συνονόματους τους ενώνουν πολλά με βασικότερο όλων ότι έχουν υπηρετήσει τον επιχειρηματικό κόσμο της Κορινθίας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία κατά κοινή ομολογία.Πέραν από τον κοινό αγώνα στο δρόμο της κάλπης που έδωσαν τα χέρια έχουν το χρόνο να αποδείξουν ότι  μπορούν να συνεργαστούν και να πετύχουν πολλά μέσα από την Κοινωνική πολιτική του Δήμου Κορινθίων.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση :
Νέος Υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Βασίλης Γεώργαρης .

Είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στον εμπορικό σύλλογο της Κορίνθου. Ο επιχειρηματικός κόσμος ανανέωνε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του για 13 συναπτά έτη. Αποχωρεί επιτυχημένος και αγαπητός ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της αυτοδιοίκησης.
Ο Βασίλης Γεώργαρης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής ενώ έχει διατελέσει το προηγούμενο διάστημα αντιπρόεδρος στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της πόλης, άνθρωπος με γνώσεις, ικανότητες και πάθος για τον τόπο του, γνωρίζει καλά πως μόνο με την συμμετοχή έρχεται η πρόοδος και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη , η ευημερία.
Γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας το 1972 και από την ηλικία των επτά ετών ζει στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Ουλή και πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Κατερίνας, της Ζέτας, της Νικολέττας και του Νίκου.
Με το εμπόριο ασχολείται από το 1995 , στον τομέα των καλλυντικών και ειδών κομμωτηρίου. Δραστηριοποιείται παράλληλα και στην εισαγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού κομμωτηρίων.
Προέρχεται από οικογένεια εμπόρων, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την μακροχρόνια ενασχόλησή του ιδίου στον εμπορικό τομέα ,τον βοήθησε να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο.
Από το Νοέμβριο του 2006 συμμετέχει ενεργά στα κοινά με την εκλογή του αρχικά ως Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , το 2009 ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Το 2011 εκλέχτηκε στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος και παραμένει ενεργό μέλος.
Βασίλη η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ σε καλωσορίζει. Μαζί θα πετύχουμε περισσότερα.