LOADING

Type to search

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα!

Κορινθία Πολιτική

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα!

Share


Αγαπητές Κορίνθιες, Αγαπητοί Κορίνθιοι,

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου πλησιάζουν και τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Όπως λέει και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η κάλπη είναι άδεια. Καμιά ψήφος δεν περισσεύει. Κάθε ψήφος είναι σημαντική.

Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μπορέσει η πατρίδα να προχωρήσει μπροστά με σχέδιο.

Γι’ αυτό, καλώ:

– Όσες και όσους ψήφισαν τη ΝΔ στις 21 Μαΐου να το επαναλάβουν, χωρίς να επαναπαύονται ότι το αποτέλεσμα έχει κριθεί. Οι λόγοι για να ξαναψηφίσει κανείς τη ΝΔ παραμένουν ακέραιοι και πιο επιτακτικοί τώρα που κρίνεται η αυτοδυναμία και άρα η σταθερότητα. Κανείς δεν θέλει 3ες εκλογές τον Αύγουστο.

– Όσες και όσους δεν μας επέλεξαν στις 21 Μαΐου, να αναλογιστούν το ουσιωδώς πατριωτικό συμφέρον της χώρας και της Κορινθίας, δηλαδή την ολοκλήρωση του μόνου υπάρχοντος ρεαλιστικού πολιτικού προγράμματος, που έφερε ήδη περισσότερη ανάπτυξη. Δεσμευόμαστε για  καλύτερους μισθούς και συντάξεις, λιγότερη ανεργία, ψηφιακό κράτος, ανεβασμένη επενδυτική βαθμίδα και κύρος για τη χώρα διεθνώς.

Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι γνωρίζουν καλά ποιοι άνθρωποι τους στήριξαν στα δύσκολα και ποιοι μπορούν να συνεχίσουν να τους στηρίζουν. Η 3η και η 4η έδρα του νομού μπορούν να βρεθούν στα σωστά χέρια, για να αποδώσουν την επόμενη μέρα το μέγιστο για την Κορινθία.

Συνεχίζουμε δυνατά.

Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα!

Με εκτίμηση,

 
Κωνσταντίνος Κόλλιας
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κορινθίας – Ν.Δ.
Πολιτικό Γραφείο Κορίνθου
Κολοκοτρώνη 2 (3ος  Όροφος) Τ.Κ. 20 100, Κόρινθος
Τηλ: 6974460852, 6947005447