LOADING

Type to search

Δίνουμε στον Κόρφο τουριστική προοπτική ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των επαγγελματιών

Κορινθία

Δίνουμε στον Κόρφο τουριστική προοπτική ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των επαγγελματιών

Share

Ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμεραΤετάρτη η τοποθέτηση του προβλήτα στον Κόρφο, μια παρέμβαση που επιτρέπει την υποδοχή 28 τουριστικών πλοιαρίων, ένα αίτημα χρόνιο των κατοίκων και των επιχειρήσεων . Η Δημοτική αρχή άκουσε το αίτημα αυτό, δρομολόγησε τις ενέργειες και υλοποίησε την παρέμβαση δίνοντας στην περιοχή μια καίρια υποδομή .

 

«Τα έργα και οι πράξεις μας μιλούν. Η δημοτική μας αρχή δεν υπόσχεται. Η δημοτική μας αρχή ακούει τα αιτήματα των περιοχών, σχεδιάζει και υλοποιεί. Αυτό είναι το καθήκον μας και αυτό πράττουμε. Για εμάς η δέσμευση που έχουμε αναλάβει έναντι των πολιτών είναι προτεραιότητα, δέσμευση υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ανοίγουν νέες προοπτικές» δήλωσε από το σημείο ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.


Την τοποθέτηση είχε συζητήσει και εξασφαλίσει σε συζητήσεις που είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων με τον ΑΚΤΩΡΑ
, την περίοδο που ο όμιλος ανέλαβε τα έργα ανακατασκευής στον Ισθμό. Σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τους επαγγελματίες του Κόρφου αποφασίστηκε ο νέος προβλήτας να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να επιτρέπει την χρήση και σε μεγαλύτερα σκάφη, όπως και έγινε.