LOADING

Type to search

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κορινθία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κορινθία

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κορινθία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Share


Συνελήφθη, σήμερα (28.5.2023) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 41χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σήμερα (28.5.2023) το μεσημέρι, ανωτέρω δράστης μετέβη σε εγκαταστάσεις δορυφορικών κεραιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας και αφού πλησίασε το φυλάκιο, εντός του οποίου βρισκόταν 37χρονη φύλακας, αρχικά πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος της, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του φυλακίου και στη συνέχεια εισήλθε εντός αυτού και με την άσκηση σωματικής βίας την έσυρε έξω από αυτό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Ο ανωτέρω δράστης παρέμεινε στο χώρο των εγκαταστάσεων, συνεχίζοντας να πυροβολεί προς τις κεραίες, ενώ η 37χρονη κατάφερε να διαφύγει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 41χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, καθώς και σάκο που περιείχε μεγάλο αριθμό κυνηγετικών φυσιγγίων.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.