LOADING

Type to search

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος:Ιστορική δικαίωση για το χωριό μας και προσωπική μου δικαίωση

Κορινθία

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος:Ιστορική δικαίωση για το χωριό μας και προσωπική μου δικαίωση

Share


Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος:Σήμερα ήταν μία ιστορική στιγμή για το χωριό μας τον Άσσο και για εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά μια προσωπική δικαίωση.
Ένα από τα ποιο σημαντικά έργα του χωριού μας εγκαινιάσαμε σήμερα στον Άσσο και δεν είναι άλλο από το έργο της δικτύωσης Β του αγωγού που φέρνει απευθείας νερό πόσιμο Στυμφαλίας στον υδατόπυργο του Άσσου οπου στην συνέχεια θα πάει στο Περιγιάλι , τον Κάτω Άσσο και το Λέχαιο.
Η συγκίνηση πραγματικά είναι μεγάλη γιατί προσωπικα το πάλεψα από το 2017.
Η ΔΕΥΑ Κορίνθου και ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων κ. Alexandros Pnevmatikos κατάφεραν να πραγματοποιηθεί η αδειοδότηση ώστε να πάρει την έγκριση το έργο και να προχωρήσει στο στάδιο της δημοπράτησης ώστε το 2022 με Δήμαρχο τον κ. Vasileios Nanopoulos και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ. Dimitris Papageorgiou το έργο να έχει πραγματοποιηθεί στο 45% και με το πρώτο χωριό – Ασσος -να παίρνει νερό πόσιμο Στυμφαλίας.
Τους ευχαριστώ όλους πραγματικά από καρδιάς γιατί στο χωριό μας αξίζουν να γίνονται τέτοια μεγάλα εργα κάτι που το 2019 το είχαμε υποσχεθεί στους συμπολίτες μας και τώρα αυτό γίνεται πράξη. Οι στόχοι οι προκλησεις και ο αγωνας για την βελτίωση της ποιοτητας της ζωής των συνανθρώπων μας συνεχίζεται και προσωπικά θα είμαι πάντα ΠΑΡΩΝ.