LOADING

Type to search

Δυναμική η κεντρική ομιλία του Κώστα Κόλλια

Πολιτική

Δυναμική η κεντρική ομιλία του Κώστα Κόλλια

Share


Η 
κεντρική προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε χθες βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, ο Κώστας Κόλλιας, υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, στέφθηκε, κατά κοινή ομολογία, από απόλυτη επιτυχία.

Σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα, με ασφυκτικά γέματο τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό προαύλιο χώρο, εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του Κώστα Κόλλια έδωσαν δυναμικό «παρών».

Ο κ. Κόλλιας, κατά την έναρξη της ομιλίας του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Σικυωνίων για τη ζεστή του φιλοξενία, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας και τους Προέδρους Τοπικών Επιτροπών της ΝΔ, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Χωρικό και Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες) και της τοπικής αυτοδιοίκησης της Κορινθίας, τους Προέδρους της ΕΑΣ Κιάτου και των αγροτικών φορέων, καθώς και όλες και όλους που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση.

Σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Κόλλια, λίγο μετά το πέρας της προεκλογικής του ομιλίας, μας δήλωσε τα εξής:

«Η εμπειρία που βίωσα χθες δεν περιγράφεται με λόγια. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη που οι πολίτες του Κιάτου με τίμησαν με την παρουσία τους στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία και συμμερίζονται το όραμά μου για τον τόπο μου.

Ένιωσα τον δυνατό παλμό, το συναίσθημα και το ισχυρό μήνυμα δυναμικήςαισιοδοξίας και νίκης της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Νιώθω την απέραντη αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου τα χαμόγελα, η εμψύχωση, η αγάπη και οι δυνατές αγκαλιές από τους συμπολίτες μου!».

Βασικοί άξονες της ομιλίας του υποψήφιου Βουλευτή ήταν, μεταξύ άλλων, τα ευεργετικά για την ελληνική κοινωνία πεπραγμένα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κατά την τελευταία τετραετία, η επιτυχής διαχείριση των ζητημάτων που αποτελούν την κυβερνητική ατζέντα εν μέσω πρωτοφανών κρίσεων που έζησε η Ελλάδα, σε αντίθεση με τα πεπραγμένα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μεταξύ 2015-2019.

Επιπλέον, ο ίδιος ανέλυσε το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης 2023-2027, για την επόμενη τετραετία, αναφέρθηκε στο πλούσιο κοινοβουλευτικό του έργο όπως και στις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλει για την επίλυση των προβλημάτων της Κορινθίας. 

Ιδιαίτερα δε, σε ό,τι αφορά τον πρωτογενή τομέα, εξέθεσε λεπτομερώς τα μέτρα στήριξης των αγροτών της Κορινθίας, μέσω των ειδικών Προγραμμάτων ενισχύσεων de minimis, για την ενίσχυση του εισοδήματός τους.

Τέλος, δεσμεύτηκε για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, εφόσον επανεκλεγεί Βουλευτής της Κορινθίας, για την καθιέρωση του αγροτικού πετρελαίου στα βενζινάδικα, για την ένταξη των καλλιεργητών βερικόκων και λεμονιών στα επόμενα Προγράμματα ενισχύσεων.

Στο τέλος και αφού καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ζήτησε την προσωπική ψήφο εμπιστοσύνης στις ερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.