LOADING

Type to search

Για όλα τα ζητήματα υπάρχει λύση

Πολιτική

Για όλα τα ζητήματα υπάρχει λύση

Share


Γνωρίζω ως γυναίκα, μητέρα, επαγγελματίας, διαφορετικοί ρόλοι που υπερασπίζομαι καθημερινά, ότι για όλα τα ζητήματα υπάρχει λύση.
☑️Ως ιατρός έχω μάθει να ακούω τα προβλήματα που έχει ο κόσμος και να παίρνω δύσκολες αποφάσεις. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο χώρο της υγείας, σεβόμενη πάντα τον όρκο στον Ιπποκράτη και τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσα.
☑️Ως μητέρα τριών παιδιών μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες που έχει κάθε οικογένεια για το μέλλον τους και αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη ώστε να τους δοθούν περισσότερες δυνατότητες, εφόδια και ευκαιρίες σε μία κοινωνία με ευημερία και ανάπτυξη.

☑️Για να εισέλθει η χώρα μας σε μία περίοδο πραγματικής ανάπτυξης πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία μας.
Αφετηρία αυτής της αλλαγής είναι η συμμετοχή στην πολιτική ζωή νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επαγγελματικά και κοινωνικά.
☑️Η είσοδος μου στην πολιτική αποτελεί μία ξεκάθαρη επιλογή. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις για ουσιαστικές αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές θα αποτελέσουν τις βάσεις για το “κτίσιμο” της κοινωνίας που μας αξίζει.
☑️Η Κορινθία διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα.
Προτεραιότητα μου είναι, μέσα από τη συνεργασία και τη συλλογική προσπάθεια, να τα αναδείξουμε, ενισχύσουμε και αξιοποιήσουμε, για ένα καλύτερο αύριο για εμάς, τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές.

Maria Papakonstantinou