LOADING

Type to search

Στην Τρίπολη αύριο Σάββατο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Πελοπόννησος Πολιτική

Στην Τρίπολη αύριο Σάββατο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Share

Στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, αύριο Σάββατο 25 Μαρτίου, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, θα παραστεί ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στις εν λόγω εκδηλώσεις, στην αρκαδική πρωτεύουσα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος και την Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού.

Στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο που θα γίνουν στις έδρες των υπόλοιπων 4 Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου έγινε γνωστό ότι, στο Ναύπλιο την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γ.γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και δια Βίου Μάθησης Γιώργος Βουτσινός και την Βουλή ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, στην Κόρινθο ο υφυπουργός Ερευνας και Καινοτομίας Χρίστος Δήμας και την Βουλή ο βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός, στην Σπάρτη εκπρόσωπος της Βουλής θα είναι ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός και στην Καλαμάτα την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γ.γ. Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου και την Βουλή ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης.