LOADING

Type to search

Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Food Expo 2023 στην Αθήνα, επίσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα

Οικονομία Πελοπόννησος

Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Food Expo 2023 στην Αθήνα, επίσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα

Share


Το περίπτερο με το οποίο μετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση Food Expo στην Αθήνα -μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης- επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου.

“Η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν εντυπωσιακή” σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι συνολικά 55 τυποποιητές -και από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες- φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας η οποία διέθεσε 55.000 ευρώ καλύπτοντας το 60% της δαπάνης των πιο πάνω συμμετασχόντων.

Στην ίδια έκθεση, εξ άλλου, συμμετείχαν και άλλοι τυποποιητές από την Περιφέρεια, με ανεξάρτητο περίπτερο ο καθένας, οι οποίοι επίσης είχαν εξαιρετική παρουσία, δήλωσε ο Π. Νίκας που επισκέφθηκε και τα εν λόγω περίπτερα.

Στην Food Expo 2023 -η οποία άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο και ολοκληρώνεται σήμερα- συμμετείχαν περί τους 1.300 εκθέτες συνολικά παρουσιάζοντας πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά, ενώ παράλληλα “έτρεχε” και η έκθεση Oenotelia στο πλαίσιο της οποία παρουσιάστηκε μία μεγάλη γκάμα από ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.