LOADING

Type to search

12 ακόμα υποψήφιοι για τη Συμμαχία πολιτών

Κορινθία Πολιτική

12 ακόμα υποψήφιοι για τη Συμμαχία πολιτών

Share


Διευρύνεται
και ισχυροποιείται η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και αγκαλιάζει το σύνολο της κοινωνίας, κάθε ενεργό πολίτη που επιθυμεί να είμαι συμμέτοχος στην μεγάλη αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 , πραγματώνεται τα 3,5 αυτά χρόνια και θα συνεχιστεί με την βούληση και την εμπιστοσύνη των Κορινθίων και στην επόμενη θητεία.

Ανακοινώνονται σήμερα 12 ακόμα υποψήφιοι. Από κάθε γωνιά του δήμου μας. Από κάθε κλάδο και δραστηριότητα. Με κοινό στόχο έναν. Έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων. Έναν σύγχρονο, αποτελεσματικό δήμο Κορινθίων. Με ισχυρή παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων και συμμετοχή σε κάθε αναπτυξιακή ευκαιρία και πρόγραμμα.

«Είμαι περήφανος για τα ονόματα που ανακοινώνω σήμερα. Νέους υποψηφίους αλλά και στελέχη που ήρθαν στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ το 2019. Δημιουργούμε όλοι ΜΑΖΙ , οι 67 που έχουν ήδη ανακοινωθεί αλλά και όσοι ακολουθούν το επόμενο διάστημα ,τον δρόμο που θα βαδίσει ο δήμος μας στα επόμενα χρόνια.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προχωράμε μπροστά για τον δήμο που μας αξίζει! Τους ευχαριστώ!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ που ανακοινώνονται σήμερα (ΚΑΤ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ) ΕΙΝΑΙ:

1.ΚΑΡΑΤΖΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Η Νεκταρία είναι επιχειρηματίας της πόλης της Κορίνθου και Πρόεδρος του ΑΣΠ, της ομάδας ΒΟΛΕΙ που κάνει υπερήφανη την Κορινθία με τις διακρίσεις της από την ίδρυσή της. Κατάγεται από την ΒελανιδιάΛακωνίας όμως είναι μόνιμη κάτοικος Κορίνθου. Εδώ δημιούργησε την οικογένεια της, είναι παντρεμένη με τον δημοτικό υπάλληλο και επι σειρά ετών Πρόεδρο του ΑΣΠ Γιώργο Αλατζάκη και έχει δυο κόρες την Μυρτώ Αλατζάκη Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια(Παντείου) και την Κωνσταντίνα Αλατζάκη, τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ με ειδικότητα στο βόλεϊ και τένις.

Δημιούργησε και διατηρεί από το 2000 την δική της επιχείρηση παιδικών εφηβικών υποδημάτων και είναι από τις πιο αγαπητές εμπόρους της πόλης.

Από το 2015 ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, την συναντούμε για πολλά χρόνια ως μέλος στον ΑΣΠ Κόρινθο και από πέρυσι, όπως προαναφέρθηκε, είναι η Πρόεδρος του.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Γενική Γραμματέας του Πολιτιστικού συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «Λυκούργος».Τα κοινά και η υποψηφιότητα της με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο είναι ένας ακόμα τομέας δράσης στον οποίον είμαστε σίγουροι, θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, όπως άλλωστε κάνει με ότι και αν καταπιάνεται.

2.ΚΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Βασίλης διαμένει στη Κόρινθο και είναι ιδιοκτήτης λογιστικού γραφείου.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Είναι μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του φοιτητικού οργανισμού AIESEC και μέλος του Συλλόγου Οικονομολόγων Κορινθίας

3.ΚΑΤΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης είναι Οικογενειάρχης, επιχειρηματίας και αυτοδιοικητικός, γνωστός στην κοινωνία της Κορίνθου και των Αθικίων όπου διαμένει και δραστηριοποιείται. Γεννημένος στα Αθίκια το 1966, επέλεξε να μείνει και να επιχειρήσει στον τόπο του, διατηρεί από το 1988 την δική του ατομική επιχείρηση. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό δήμο Σαρωνικού αλλά και Πρόεδρος στην ΔΗΜΤΟ Σαρωνικού της ΝΔ το διάστημα 2004-2013.
Είναι πατέρας 3 παιδιών.

4. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ ΛΙΤΣΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Μιχάλης κατάγεται από τον Κουταλά , είναι πολύτεκνος και το κύριο επάγγελμά του είναι η ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα.

5.ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) 

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Μαρτίου του 1972 και μένει μόνιμα στην Αλμυρή Κορινθίας. Είναι απόφοιτος λυκείου και τεχνικής επαγγελματικής σχολής Μηχανικών Αυτοκινήτων.  Έχει εργαστεί στο τουριστικό κλάδο για 13 χρόνια , στο Καζίνο Λουτρακίου και σε 5άστερα ξενοδοχεία της Μυκόνου.  Πλέον ασχολείται επαγγελματικά με την αλιεία και διαθέτει δικό του αλιευτικό σκάφος.  Με τα κοινά ασχολείται από μικρός και συνεχίζει να προσφέρει μέχρι και σήμερα.  Έχει διατελέσει πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Αλμυρής, Πρόεδρος του Σαρωνικού Γαλατακίου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλμυρής και Πρόεδρος της κοινότητας Γαλατακίου την πενταετία 2014-2019. 

Στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο

6. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΘΕΑΝΩ

Η Θεανώ είναι επαγγελματίας στον χώρο της ομορφιάς. Με σπουδές Αισθητικής Κοσμητολογίας στο ΤΕΙ Αθηνών και μετεκπαίδευση στην αισθητική και την οργάνωση spa massage, διατηρεί σήμερα το δικό της σαλόνι ομορφιάς και εκπαίδευσης ενώ παράλληλα την συναντούμε ως σύμβουλο ομορφιάς και make up artistσε τηλεοπτικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών. Επίσης έχει εργαστεί ως υπεύθυνη πωλήσεων σε καμπίνες ομορφιάς μεγάλων εταιριών του χώρου. Μιλά αγγλικά και στις ελεύθερες ώρες της ασχολείται με την πεζοπορία, το τρέξιμο, το τένις, την κολύμβηση και την γιόγκα! Κατάγεται από τη Νεμέα και διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο, στην περιοχή Κανταρέ.

7. ΛΟΥΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Με σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής , στο τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μεταπτυχιακό στα προηγμένα συστήματα παραγωγής αυτοματισμού και ρομποτικής του ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ η Ειρήνη είναι σήμερα εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει εργαστεί επίσης σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο αντικείμενο των σπουδών της. Είναι μόνιμη κάτοικος Κορίνθου και υποψήφια με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.  

8.ΜΠΟΡΣΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία έχει γεννηθεί στο Σοφικό σε μια μεγάλη οικογένεια με 6 αδέλφια στο σύνολο. Έχει μια κόρη 21 χρόνων , είναι παντρεμένη με τον Κωσταντίνο Τσάγρη επιχειρηματία στο Νομό Κορινθίας και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι 6 χρόνων την Ελένη. Δουλεύει από την ηλικία των 15 ετων και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ζαχαροπλαστική και με την οικογενειακή επιχείρηση – μεταφορές σε όλη την Ελλάδα. Είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Εξαμιλίων. Ασχολείται με αρκετές δράσεις που αφορούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη πραγματική.

9.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Οικονομολόγος, Λογιστής, Σύμβουλοςεπιχειρήσεων, και Παραγωγός αγροτικώνπροϊόντων. Γέννημα θρέμμα της ΑρχαίαςΚορίνθου. Πτυχιούχος Θετικών Επιστημών στηνΕλλάδα με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΗνωμένοΒασίλειο. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, με πιστοποιήσεις σε αρκετά προγράμματα και αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία αρκετών χρόνων σε διάφορους τομείς.Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στιςΕιδικές Δυνάμεις. Τέλος είναι εθελοντής σεαρκετές φιλανθρωπικές Οργανώσεις. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να επιμορφώνεται μεΠανεπιστημιακά Προγράμματα σε διάφορουςτομείς των Επιστημών. Με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Τόπο του, την Αρχαία Κόρινθο, την ευρύτερηΚοινωνία της Κορίνθου και τον Άνθρωπο. Κύριομέλημα του είναι να γίνει η Αρχαία Κόρινθος, ΤΟΣΗΜΕΙΟ, που θα το επισκεφθεί μεγάλος αριθμόςεπισκεπτών για να θαυμάσει τον αρχαιολογικό χώρο με την τεράστια ιστορία καθώς και τηνυπέροχη φιλοξενία των κατοίκων της ΑρχαίαςΚορίνθου. Ο τουρισμός είναι η κινητήριος δύναμη/ ατμομηχανή και η μοναδική μηχανή παραγωγήςχρήματος στην Ελλάδα. Διατεθειμένος να εργαστεί σκληρά για να φέρει το καλυτερότερο δυνατό αποτέλεσμα για το τόπο του, την Αρχαία Κόρινθο.

10. ΡΟΥΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ)

Ο Δημήτρης είναι Ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, τα τελευταία χρόνια όμως κατοικεί μόνιμα στο Γαλατάκι.  

Αγαπά πολύ τον τόπο που γεννήθηκε και κατοικεί και βλέπει σε αυτόν τις μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, ανάπτυξης και αξιοποίησης του. Μετέχει για πρώτη φορά στα κοινά, είναι υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο ακριβώς για να μπορέσει αυτές τις δυνατότητες εξέλιξης, ανάπτυξης και προοπτικής να τις μετουσιώσει σε πραγματικότητα για τον ίδιο και τους συμπολίτες του.  

11.ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Δήμητρα κόρη του Γιάννη Σούκουλη και της Αμαλίας είναι επιχειρηματίας και μόνιμος κάτοικος Λουτρών Ωραίας Ελένης. Σπουδές ΑΕΙ – Πτυχίο ΑΕΙ «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με έτος εισαγωγής το 2013 και ολοκλήρωση των σπουδών τον Ιούλιο 2019. Πτυχίο ΤΕΙ – Πτυχίο ΤΕΙ Πειραιά, Ειδικότητα Μηχανικός Κλωστoϋφαντουργός Έτος απόκτησης 2008. Πτυχίο Λυκείου – Απόφοιτη 1ου Γενικού Λυκείου Κορινθίας. Έτος απόκτησης 1999.Χειρισμός Υπολογιστή Πιστοποίηση ECDL Core. Βασικές Έννοιες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Χρήση Υπολογιστή και Διατήρηση Αρχείων (Windows, Ms Office), Word, Excel, Access, PowerPoint, Internet, Outlook Express. Έτος απόκτησης 2008. Γνώσεις και ΔεξιότητεςΞένες Γλώσσες Αγγλικά, First Certificate inEnglishUniversity of Cambridge Έτος απόκτησης 1996.Επίσης πέρασε επιτυχώς στις εξετάσεις για την απόκτηση τουPreliminary Test για το Certificate ofProficiency, University of Michigan (1997).

12.ΤΣΙΩΤΑΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Η Ευαγγελία γεννήθηκε στην Κόρινθο και είναι κάτοικος Αγίου Βασιλείου. Είναι παντρεμένη με 3 παιδιά και 2 εγγόνια . Με το σύζυγό της Ηλία Τσιωτάκη διατηρούν αρτοποιείο στον Αγ . Βασίλειο . Ασχολείται επίσης με αγροτικές καλλιέργειες . Η Ευαγγελία εξελέγη το 2019 στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητος Αγ. Βασιλείου και προσπαθεί από τη θέση αυτή να κάνει το καλύτερο για το χωριό της