LOADING

Type to search

Π.Νίκας: Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν πολύμηνη και η περιφερειακή Αρχή ήταν γνώστης

Κορινθία Πολιτική

Π.Νίκας: Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν πολύμηνη και η περιφερειακή Αρχή ήταν γνώστης

Share


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετέβη το πρωί σήμερα, Δευτέρα 6 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο.

Η μετάβαση του περιφερειάρχη, ο οποίος συνοδευόταν από υπηρεσιακά στελέχη της έδρας της Περιφέρειας, αφορούσε ζητήματα στα οποία -σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία- φέρεται να υπάρχει εμπλοκή προσωπικού της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, συνοδευόταν από την γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Αγγελική Πουλοπούλου και τον γενικό διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθό τον οποίον και εγκατέστησε επί τόπου προκειμένου να τακτοποιήσει τα θέματα της πιο πάνω υπηρεσίας της Π.Ε. Κορινθίας, η οποία λειτουργεί κανονικά.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν οι αλλαγές που πρέπει, ενώ στον κατάλληλο χρόνο θα εφαρμοστούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν πολύμηνη και η περιφερειακή Αρχή ήταν γνώστης, αλλά αποκλειστικά και μόνο όσον αφορά στο καθαυτό γεγονός της διεξαγωγής της.

“Αυτή η γκρίζα κατάσταση πρέπει να διαλευκανθεί και μέχρι να γίνει αυτό δεν έχω να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ερωτώμενος σχετικά, προσθέτοντας ότι “η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι συμβοηθός και συμπαραστάτης, εδώ και πολύ καιρό, με τις διωκτικές αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν τέτοιες υποθέσεις οι οποίες δεν τιμούν τον δημόσιο τομέα”.