LOADING

Type to search

Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail με «άρωμα» Κορινθίας

Κορινθία

Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail με «άρωμα» Κορινθίας

Share


Γιάννης Κοσμίδης:Οι φοιτήτριες Αικατερίνη Φρίντζου και Μαρία Φίλη συμμετείχαν στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Cocktail , που έλαβε μέρος στην Horeca. Εγώ σαν καθηγητής του Bar αλλα και των κοριτσιών που φοιτούν στο τμήμα τουρισμού στο ΙΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ αισθάνθηκα μεγάλη υπερηφάνεια οταν ανέβηκαν στο stage.

Τις καμάρωνα  καθ’ όλη την διάρκεια και τις εμψύχωνα και για μένα όπως πολλές φορές τους έχω επαναλάβει είναι νικήτριες μόνο που πήραν μέρος , έχουν κερδίσει μια εμπειρία ζωής! Παρακάτω είναι ο λόγος των δύο κοριτσιών όπως εκείνες τα έχουν μεταφέρει σε εμάς και στον κόσμο:


Εμείς ως φοιτήτριες είμαστε ευγνώμων που μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό, ήταν κάτι πρωτόγνωρο και όμορφο για εμάς. Ήταν σίγουρα μια εμπειρία και διδαχθηκαμε κάτι μέσα από όλο αυτό που έχουμε την ευκαιρία να το μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά την σχολή μας ΙΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ που μας εμπιστεύτηκε να την εκπροσώπησουμε στον διαγωνισμό, όλους τους καθηγητές μας που μας έδιναν θετική ενέργεια στην προετοιμασία μας και ιδιαίτερα τον κύριο Κοσμίδη Ιωάννη, σας ευχαριστουμε για όσα μας διδαξατε και χαιρόμαστε που είστε υπερήφανος για εμάς. Τον κύριο Ζουγλη Νικόλαο επίσης για όλη την καθοδήγηση και την υποστήριξη. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Εγγλέζο Ιωάννη (Yaloset) για τον εξοπλισμό.