LOADING

Type to search

Ξεκίνησε η αποστολή βοήθειας στους σεισμοπαθείς Τουρκίας – Συρίας

Επικαιρότητα Κορινθία

Ξεκίνησε η αποστολή βοήθειας στους σεισμοπαθείς Τουρκίας – Συρίας

Share
Συγκινητική και εντυπωσιακή υπήρξε η ανταπόκριση των Κορινθίων στο κάλεσμα του δήμου για συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας της Τουρκίας και της Συρίας. Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, κλινοσκεπασμάτων, υποδημάτων και ενδυμάτων διήρκησε 8 ημέρες και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το θεατράκι του δημαρχείου γέμισε με ότι ο καθένας μπορούσε να προσφέρει, είδη που μεταφράζονται σε  αγάπη,  αλληλεγγύη και προσφορά από έναν λαό που γνωρίζει τι θα πει καταστροφή και απόγνωση!

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των Κορινθίων στο κάλεσμα του δήμου για βοήθεια και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας! Τους ευχαριστώ όλους γιατί μαζί κατορθώνουμε να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν βάναυσα από τον εγκέλαδο και να στείλουμε με ηχηρό τρόπο το μήνυμα  πως Οι δεσμοί ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι οι ισχυρότεροι!» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.

Σήμερα το πρωί τα δέματα φορτώθηκαν σε ένα μεγάλο φορτηγό της εταιρίας Παπαγιαννόπουλος την οποίαν ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την προσφορά της μεταφοράς τους και θα μεταφερθούν στα σημεία διανομής ώστε να φτάσουμε με ασφάλεια και αρτιότητα στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η ανθρωπιά δεν θάβεται στα συντρίμμια, ο δήμος Κορινθίων και οι δημότες του, το απέδειξαν για ακόμα μια φορά περίτρανα!