LOADING

Type to search

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΗΝ 9η EXPOTROF

Επικαιρότητα Κορινθία

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΗΝ 9η EXPOTROF

Share

Ολοκληρώθηκε και φέτος η 9η Expotrofthe GreekFine Food Exhibition 2022 παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αρκετοί επαγγελματίες σταμάτησαν στα περίπτερα των εκθετών του Επιμελητηρίου Κορινθίαςγια να δοκιμάσουν τα Κορινθιακά προϊόντα και να ενημερωθούν.

Ανάμεσα στις 300 εταιρείες και επαγγελματίες που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα και οι 15Κορινθιακές επιχειρήσεις (11 με το περίπτερο του Επιμελητηρίου και 4 αυτόνομα) προβάλλοντας την Κορινθίας μας και τα προϊόντα της. Μπορείτε εδώ να βρείτε αναλυτικά τους εκθέτες: https://bit.ly/3DPXtCe

Αν και η προσέλευση του κόσμου λόγω των χαμηλώνθερμοκρασιών δεν ήταν η αναμενόμενη ωστόσο οι επισκέψεις των επαγγελματιών ήταν πιο στοχευμένες και ουσιαστικές  και οι Κορινθιακές επιχειρήσεις δήλωση την ικανοποίηση τους από το αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης μαζί με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου, τον κ. Σωτήριο Κουκουλάκη, τον κ. Δημήτριο Σουφρίλα και την κα Ελένη Κωνσταντίνου επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εκθετών και τους ευχαρίστησαν για την συμμετοχή. Ο κος Λουζιώτης δεσμεύτηκε ότι η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα είναι ακόμα πιο δυναμική στις επόμενες εκθέσεις.

Όλο το φωτορεπορτάζ της έκθεσης θα το βρείτε εδώ:https://bit.ly/3DPXtCe