LOADING

Type to search

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας 47χρονου στη Μεσσηνία

Επικαιρότητα Πελοπόννησος

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας 47χρονου στη Μεσσηνία

Share

Σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και για ναρκωτικά, που περιλαμβάνει ακόμη έναν 34χρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη

 Συνελήφθη, σήμερα (25.1.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας, για την ανθρωποκτονία 47χρονου, που έλαβε χώρα την 20-01-2023 στην Καλαμάτα (σχετ. το από 21.1.2023 Δελτίου Τύπου).

Ο 38χρονος εντοπίσθηκε μαζί με 34χρονο αλλοδαπό σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε περιοχή της Μεσσηνίας, στο οποίο κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -80- γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -30- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν αυτού, αμφότεροι συνελήφθησαν και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ο 34χρονος κατηγορείται και για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.