LOADING

Type to search

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΧΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κορινθία Πολιτική

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΧΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Share

 Το Δήμο Βέλου – Βόχας επισκέφθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Κορινθίας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους του Δήμου, παραγωγούς και καταναλωτές.

 

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Βουλευτής Κορινθίας έκανε τις εξής δηλώσεις:

 

«Επισκέφθηκα την προηγούμενη Παρασκευή το Δήμο Βέλου-Βόχας, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με δημότες, πολλούς παραγωγούς και καταναλωτές.

 

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα βασικά προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και ιδιαίτερα τα τρέχοντα αγροτικά θέματα. Τους ενημέρωσα αναλυτικά για την πορεία των εκτιμήσεων των ζημιών, τα πορίσματα των οποίων σύντομα θα κοινοποιήσει ο ΕΛΓΑ.

 

Στη συνέχεια, είχα συνάντηση εργασίας στον Δήμο Βέλου-Βόχας με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Τριανταφύλλου Κ., καθώς και τον Αντιδήμαρχο, Ρόζο Ν., με τους οποίους συζητήσαμε εκτενώς τα θέματα του Δήμου και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας.

 

Επιπλέον, τους ενημέρωσα για την πορεία των εργασιών του φράγματος και τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Άκουσα με προσοχή τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους ως προς το μείζον ζήτημα της ύδρευσης, ένα ζήτημα το οποίο είναι αναγκαίο να επιλυθεί άμεσα για όλο τον Δήμο.

 

Εκτός αυτού, θέλω να σημειώσω ότι έθεσα υπόψη τους ότι έχω αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες όλο αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα προς τη διοίκηση του ΕΛΓΑ, ώστε να καλυφθούν όλες οι ζημιές, ανεξάρτητα από τα όποια αίτια τις προκάλεσαν.

 

Δεσμεύτηκα να μεταφέρω το θέμα σε όλους όσους εμπλέκονται και να συνεισφέρω με όποιον τρόπο απαιτηθεί σε ο,τιδήποτε προκύψει.