LOADING

Type to search

Αγωνία και αντίστροφη μέτρηση για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Κορινθία

Κορινθία Πολιτική

Αγωνία και αντίστροφη μέτρηση για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Κορινθία

Share


Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα στον δρόμο προς τις Εθνικές εκλογές.Αγωνία επικρατεί για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας που δείχνει να κλειδώνει μιας και τις επόμενες ημέρες πιθανόν να ανακοινωθεί.

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε με τα δεδομένα και να φτάσουμε στα ζητούμενα..

Σίγουρα στο ψηφοδέλτιο θα δούμε τα ονόματα των δυο Υφυπουργών του κυρίου Νίκου Ταγαρά και Χρίστου Δήμα.

Ακόμα κλειδωμένα φαίνεται να είναι τα ονόματα που μοιράστηκαν το βουλευτικό αξίωμα της κυρίας Μαριλένας Σούκουλη και κυρίου Κώστα Κόλλια.

Από εκεί και πέρα σχεδόν σίγουρη φαίνεται πως είναι και η Κυρία Μαρία Παπακωνσταντίνου που είχε δηλώσει παρών και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές αλλά και με την συνεχή  παρουσία της στην Κορινθία.

Και τώρα τα δύσκολα…..

Για την 6η υποψηφιότητα ακούμε έντονα το όνομα του κυρίου Γκιολή που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και είναι πάντα στη διάθεση του κόμματος.

Ακόμα δεν ξεχνάμε πως η ΝΔ θα έχει και έντονο άρωμα ανανέωσης και ίσως εκεί να υπάρχουν προθέσεις από μια νεαρή και αρκετά δημοφιλή που ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα παραπάνω ούτε γνωρίζουμε αν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Κλείνοντας δεν θα ξεχάσουμε και το όνομα του Όμηρου Τσάπαλου(εκπρόσωπος τύπου του ΕΦΚΑ)  που δημιούργησε αρκετό θόρυβο στα  «Κορινθιακά πηγαδάκια» και ειδικά στην Δυτική Κορινθία με τις πληροφορίες να λένε πως τελικά θα  τον δούμε στο ψηφοδέλτιο της Ά Αθηνών.

Η υπομονή είναι αρετή όμως και σύντομα η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου θα βάλει φρένο σε πιθανά σενάρια ή θα μας επιβεβαιώσει..