LOADING

Type to search

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Επικαιρότητα Κορινθία

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Share


    «ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας εκπροσωπήθηκε δια του Προέδρου και των εκλεγμένων εκπροσώπων του, στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, το διήμερο 17/12 και 18/12 στην Αθήνα.

Οι εκλέκτορές μας ήρθαν σε επαφή με συναδέλφους άλλων συλλόγων και με μέλη του ΔΣ του ΠΙΣ, δημιουργώντας το έδαφος για συνεργασίες σε καίρια θέματα των συλλόγων μας, αλλά και σε θέματα πολιτικής της υγείας.

Η παράταξη του κου Εξαδάκτυλου αναδείχθηκε νικήτρια και στη μετέπειτα σύσταση σε σώμα, ο ίδιος επανεξελέγη Πρόεδρος ΔΣ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Σημαντικότατη εξέλιξη αποτελεί η συμμετοχή δύο μελών στο ΔΣ από τη Πελοπόννησο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για την εκλογή του κου Πυργάκη Βλασίου ως Προέδρου του Ανώτατου Πειθαρχικού ΣυμβουλίουΙατρών του ΠΙΣ. Αποτελεί τιμή για τον σύλλογό μας και για τη Κορινθία που ένας τέτοιος συνάδελφος θα προασπίζει επάξια το ιατρικό δίκαιο, αφού ο ίδιος χάραξε λαμπρή πορεία ως Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του ΓΝ Κορίνθου και ως Πρόεδρος του ΙΣ Κορινθίας για 16 χρόνια.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας στηρίζει και στέκεται, όπως πάντα, αρωγός σε κάθε υγιής προσπάθεια ανοικοδόμησης της ιατρικής στη χώρα μας.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο νέο ΔΣ του ΠΙΣ και του ΑΠΣΙ.

                         

                                                                  Για το ΔΣ

                                            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ                   ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΡΓΕΝΤΑΝΗΣ