LOADING

Type to search

Κόρινθος: Το χρονικό της ομαδικής απόπειρας βιασμού μαθήτριας

Επικαιρότητα Κορινθία

Κόρινθος: Το χρονικό της ομαδικής απόπειρας βιασμού μαθήτριας

Share

Η ιστορία της 14χρονης μαθήτριας που δέχθηκε επίθεση από πέντε συμμαθητές της οι οποίοι επιχείρησαν να τη βιάσουν ομαδικά σε Γυμνάσιο της Κορίνθου, αξιολογείται από τις αρχές ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Το κοριτσάκι, μετά το σοκ που υπέστη και την καταγγελία της μητέρας της στην Αστυνομία, που έφερε στη δημοσιότητα, το protothema.gr, μετέβη άρον – άρον χθες το απόγευμα στην Αθήνα όπου σε ειδική δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων κατέθεσε όλα όσα εφιαλτικά έζησε στις 11 το πρωί της Τετάρτης στους χώρους του σχολείου.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, το κοριτσάκι, ανακάλεσε στη μνήμη της λεπτό προς λεπτό το χρονικό της φρίκης, κατέθετε για δύο ώρες από τις 19:00 έως και τις 21:00 ενώ εξετάστηκε και απο ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε πως η 14χρονη έφερε μώλωπες στους καρπούς και τα πόδια. Η επίθεση, όπως είπε, σημειώθηκε γύρω στις 11:00 και ενώ είχε ήδη χτυπήσει το κουδούνι λήξης του διαλείμματος και οι μαθητές επέστρεφαν στις τάξεις.

Τότε ένας από το «άγουρο κουιντέτο της διαστροφής» την πλησίασε και της είπε να πάνε λίγο πιο πέρα, από την αίθουσα δίπλα στις τουαλέτες δήθεν για να της μιλήσει για μία φίλη της. Το κοριτσάκι, ανυποψίαστο τον ακολούθησε και τότε ο δράστης, της όρμησε της έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η μικρή αντέδρασε, του έριξε μια κλωτσιά και τότε εμφανίστηκε μπροστά της η «ομάδα κρούσης» , οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Όλοι μαζί, πέφτουν πάνω της, τη στριμώχνουν σε μια εσοχή και αρχίζουν να την αγγίζουν άγαρμπα στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες, δίνει εντολή στον 16χρονο Ρομά να βάλει τα χέρια του μέσα από τη φόρμα της μαθήτριας στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να της κατεβάσουν το αθλητικό παντελόνι.

Το κορίτσι, με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει παλεύει με τους βιαστές της και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια τους. Ενδεικτικό της αναλγησίας και της απάθειας των δραστών, οι οποίοι έδειχναν σίγουροι ότι κανένας δεν θα τους πειράξει παρά το ανοσιούργημα που διέπραξαν είναι το γεγονός ότι τη στιγμή που η μικρή ξεγλιστρούσε από τα χέρια τους, ο ένας από αυτούς τη χτύπησε στα οπίσθια λέγοντας της «να είσαι καλό κορίτσι».

Οι ανήλικοι, ηλικίας απο 13 έως 16 ετών (σ.σ: πρόκειται για δύο 15χρονους, έναν 16χρονο Ρομά, έναν 13χρονο και ένα 14χρονο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία) που ακινητοποίησαν και επιχείρησαν να βιασουν τη συμμαθήτρια τους της Α’ Γυμνασίου συνελήφθησαν μετά την καταγγελία της μητέρας της 14χρονης, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι διώκονται για παραμέληση εποπτείας.

Την ίδια ώρα το κοριτσάκι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, οι ειδικοί ψυχολόγοι συνέστησαν στους γονείς να απουσιάσει για μερικές ημέρες από το σχολείο προκειμένου να συνέλθει από το σοκ που υπέστη. Το protothema.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος κ. Ανδρέα Βαγγόπουλο ο οποίος, επεσήμανε πως δεν θέλει να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση αν δεν λάβει γνώση της δικογραφίας.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης κ. Ανδρέας Βαγγόπουλος

DIKIG

Πηγή : https://www.protothema.gr/greece/article/1318889/korinthos-to-hroniko-tis-omadikis-apopeiras-viasmou-mathitrias-mou-ekane-kefalokleidoma-meta-ilthan-kai-oi-upoloipoi/