LOADING

Type to search

Κορυφαίος Έλληνας του εξωτερικού ο Τάσος Μπακασέτας

Αθλητικά Κορινθία

Κορυφαίος Έλληνας του εξωτερικού ο Τάσος Μπακασέτας

Share


Τάσος Μπακασέτας : Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άλκη για τη δύναμη ψυχής που έδειξαν. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την Superleague 2 είναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη. Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό γιατί είναι διαφορετικό να βλέπεις από την τηλεόραση σε τι κακά γήπεδα κάνουν προπόνηση. Έχουν ανάγκη καλύτερες συνθήκες.

Οι μικρότερες κατηγορίες είναι ο πυρήνας της εθνικής ομάδας. Η Κροατία είναι στους ”4” του Μουντιάλ. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 12 εκατομμύρια. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Superleague 2, είναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη.

Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό, μου δίνουν μεγάλο κίνητρο. Εχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελευταία φορά πάλευα με την κατάθλιψη. Δεν είμαστε ρομπότ. Υπάρχουν άλλοι που περνάνε πιο δύσκολα. Όλοι περνάνε δύσκολα, αλλά πρέπει να μην τα παρατάμε. Αν βάζεις όλο σου το είναι τότε σίγουρα θα πετύχεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου».