LOADING

Type to search

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Επικαιρότητα Κορινθία

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Share
Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά αύριο με νέα όνειρα, νέους στόχους και εμπειρίες για την εκπαιδευτική κοινότητα .
Ο δήμος Κορινθίων , θα ήθελα να διαβεβαιώσω, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς έχει σε υψηλή προτεραιότητα την εκπαίδευση.
Καταβάλλουμε διαρκή και συστηματική προσπάθεια ώστε να επιτυγχάνεται κάθε χρόνο το καλύτερο δυνατό με τους δικούς μας πόρους ενώ διεκδικούμε διαρκώς χρηματοδοτικά προγράμματα προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις αναγκαίες υποδομές και μέσα για την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Λίγο πριν κτυπήσει το πρώτο κουδούνι όλα τα σχολεία του δήμου Κορινθίων είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές και ιδιαίτερα τους μικρούς που θα βιώσουν για πρώτη φορά την απίθανη εμπειρία της σχολικής ζωής,
Έγκαιρα οι υπηρεσίες μας φρόντισαν να καθαριστούν και να απολυμανθούν τα σχολεία, να βρίσκονται στην θέση τους οι καθαρίστριες, να λυθούν μικρά και μεγάλα προβλήματα που θα βοηθήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα να κάνει με τον καλύτερο τρόπο το έργο της.
Σε ευρεία σύσκεψη που κάναμε πρόσφατα με τους διευθυντές των σχολείων, καταγράψαμε και επιλύσαμε κάθε πρόβλημα που θα μπορούσε να προκύψει κατά την διάρκεια του νέου σχολικού έτους.
 Οι υπηρεσίες του δήμου κορινθίων θα βρίσκονται δίπλα σας κάθε μέρα για να αντιμετωπίσουν τυχόν νέα προβλήματα .
Στην προσπάθειά μας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας, σας θέλουμε δίπλα μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκονται οι μαθητές σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.
Σε αυτή την προσπάθεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος , οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι των Σχολικών Επιτροπών είναι στη διάθεσης σας .
Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Κορινθίων