LOADING

Type to search

Συνάντηση Δημάρχου Κορινθίων Β.Νανόπουλου με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κορινθίας

Επικαιρότητα Κορινθία

Συνάντηση Δημάρχου Κορινθίων Β.Νανόπουλου με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κορινθίας

Share


Θέματα εκπαιδευτικής φύσης,
κοινής δράσης και παρέμβασης βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης που είχε το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μ. Εκπαίδευσης Κορινθίας, στο γραφείο του. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν προκειμένου να δρομολογηθούν όσα σήμερα συμφωνήθηκαν και θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

«Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς της Κορινθιακής κοινωνίας και από κοινού να λειτουργούμε σε όφελος της. Ο εκπαιδευτικός τομέας είναι νευραλγικός και ιδιαίτερα ευαίσθητος. Για να καταφέρουμε να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι ξεκινούμε σήμερα μια ουσιαστική συνεργασία με τον σύλλογο φροντιστών, συνεργασία που θα δείτε να εξελίσσεται στους επόμενους μήνες. Η διάθεση για προσφορά είναι το μόνο συστατικό που χρειάζεται η κάθε συνεργασία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που διαπίστωσα πως ο σύλλογος φροντιστών και οι εκπαιδευτικοί που με επισκέφθηκαν την διαθέτουν, σε υψηλό μάλιστα βαθμό» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με το πέρας της σημερινής συνάντησης.

Στο ίδιο κλίμα  και οι δηλώσεις του Προέδρου του συλλόγου  κ.Θοδωρή Βασιλακόπουλου:

«Η δράση των εκπαιδευτικών φροντιστών στο Νομό μας, πέρα από τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχουν, είναι πολύπλευρη. Στο πλαίσιο αυτό επισκεφτήκαμε σήμερα τον Δήμαρχο Κορίνθου και καταθέσαμε τις προτάσεις μας οι οποίες βρήκαν θερμή ανταπόκριση από τον Δήμαρχο. Τα νόμιμα αδειοδοτημένα φροντιστήρια και οι εκπαιδευτικοί φροντιστές μέλη του Συλλόγου μας βρίσκονται με κάθε τρόπο δίπλα στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών και των οικογενειών τους».