LOADING

Type to search

Δημόσια συγχαρητήρια επιστολή του Φροντιστηρίου Πρότυπη Παιδεία

Επικαιρότητα

Δημόσια συγχαρητήρια επιστολή του Φροντιστηρίου Πρότυπη Παιδεία

Share


Κάθε χρόνο οι πανελλαδικές εξετάσεις κρύβουν διάφορες μικρές ή και μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας. Η φετινή ιστορία επιτυχίας ανήκει δικαιωματικά στην Αναστασία. Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Αναστασία ξεκίνησε 10 χρόνια μετά την πρώτη της απολύτως επιτυχημένη συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις την προετοιμασία της για να επιτύχει την εισαγωγή της σε κάποιο τμήμα ιστορικών σπουδών ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την βαθύτερη επιθυμία της. Από τις πρώτες μέρες ήταν φανερό ότι η απόφασή της να επιχειρήσει εκ νέου τη συμμετοχή της στις Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν απόλυτα συνειδητή και η επιμέλεια με την οποία υποστήριζε το εγχείρημα ήταν τρανή απόδειξη γι αυτό.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2021 η Αναστασία αξιοποιώντας το πτυχίο της στα οικονομικά, προσλήφθηκε σε μία ιδιαίτερα απαιτητική εργασία η οποία απαιτούσε 8ωρη και πολλές φορές 10ωρη απασχόληση και μάλιστα και τα Σάββατα! Η Αναστασία έβαλε στην άκρη την κούραση και πολλές φορές την εξάντληση της απαιτητικής εργασίας και με κάποιες προσαρμογές που κάναμε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της –λίγο βάρβαρες βέβαια αφού το πρόγραμμα της ξεκινούσε στις 6 το πρωί και μπορεί να τελείωνε στις 11 το βράδυ- έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην επίτευξη του στόχου της: την εισαγωγή της στην 1η της επιλογή στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ!

Τέτοιες εμπειρίες μας κάνουν να νιώθουμε παραπάνω από τυχεροί, επειδή ως εκπαιδευτικοί – φροντιστές έχουμε την χαρά να ζούμε τέτοιες ξεχωριστές ιστορίες επιτυχίες και νιώθουμε ευγνώμονες που μας εμπιστεύονται τέτοιοι άνθρωποι όπως η Αναστασία, για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους!

Ευχαριστούμε εκ βαθέων Αναστασία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες! Καλή σταδιοδρομία στην νέα σου προσπάθεια! Να προχωράς πάντα μπροστά!

Θοδωρής Βασιλακόπουλος & Αγγελική Στέφα

Φιλόλογοι, εκπαιδευτικοί φροντιστές