LOADING

Type to search

Περιοδεία στην Κορινθία από την πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Κορινθία Πολιτική

Περιοδεία στην Κορινθία από την πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Share


Περιοδεία στην Κορινθία πραγματοποίησε η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τελιγιορίδου Ολυμπία -Βουλευτής Καστοριάς.Νωρίς το πρωί βρέθηκε στο Στεφάνι στη συνέχεια στο Σπαθοβούνι και τέλος στην περιοχή της Νεμέας.

-Στο #Στεφάνι Κορινθίας, βρέθηκε πριν λίγη ώρα και συζήτησε με τους κτηνοτρόφους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανασυγκρότηση του κτηνοτροφικού τομέα, η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τελιγιορίδου Ολυμπία -Βουλευτής Καστοριάς – Συριζα συνοδευόμενη από τον Ψυχογιός Γιώργος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, τον Συντονιστή Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φάνη Κουρεμπέ, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπο Κασίμη (Charalambos Kasimis), τον συντονιστή της ΝΕ Κορινθίας Ανδρέας Χασάπης, την πρώην βουλεύτρια Κορινθίας και αναπλ. συντονίστρια Μαρία Θελερίτη, καθώς και μέλη της ΝΕ και της ΟΜ Κορινθίων.
#syriza #neaarxi #einaistoxerisou

 

-H περιοδεία που πραγματοποιεί η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Τελιγιορίδου Ολυμπία -Βουλευτής Καστοριάς – Συριζα συνεχίζεται στο #Σπαθοβούνι σε επιχειρηματική κτηνοτροφική μονάδα.
Charalambos Kasimis, Giorgos Psychogios, Μαρία Θελερίτη, Ανδρέας Χασάπης, Fanis Kourebes

-Στην #Νεμέα συνεχίζει την περιοδεία της η Τελιγιορίδου Ολυμπία -Βουλευτής Καστοριάς – Συριζα, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νεμέας Κώστας Φρούσιος, τον αντιδήμαρχο, τον πρόεδρο του Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας (ΣΟΝ).
Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συνοδευόμενη από τον Ψυχογιός Γιώργος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, τον Συντονιστή Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φάνη Κουρεμπέ, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπο Κασίμη (Charalambos Kasimis), τον συντονιστή της ΝΕ Κορινθίας Ανδρέα Χασάπη, την πρώην βουλεύτρια Κορινθίας και αναπλ. συντονίστρια Μαρία Θελερίτη, καθώς και μέλη της ΝΕ, της ΟΜ Νεμέας και της ΟΜ Κορινθίων, μίλησε με τους παριστάμενους φορείς της αυτοδιοίκησης, του αγροτικού και οινοποιητικού κόσμου για τα αγροτικά προβλήματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Νεμέα. Διεξοδικά αναφέρθηκαν στο κόστος καλλιέργειας καθώς και τα προβλήματα τροφοδοσίας της αγοράς από τους αγρότες-παραγωγούς.