LOADING

Type to search

Το θέμα της ανέγερσης του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας στο Δ.Σ

Επικαιρότητα Κορινθία

Το θέμα της ανέγερσης του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας στο Δ.Σ

Share

Η Ένωση Αστυνομικών καλεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους να υπερψηφίσουν την πρόταση για την ανέγερσης του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.

Αύριο είναι η πιο κρίσιμη μέρα για την πορεία της ανέγερσης του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
Συζητείται αύριο στο δημοτικό συμβούλιο η παραχώρηση με τους πολεοδομικούς όρους που έθεσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ του οικοπέδου προς την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να ανεγερθεί ένα από τα πιο σύγχρονα κτίρια σε πανελλαδικό επίπεδο που θα βελτιώσει τις υπηρεσίες των Αστυνομικών προς τους Κορινθίας πολίτες, θα υπάρξει αποκέντρωση και ελάφρυνση του κυκλοφοριακού και η νέα Αστυνομική Διεύθυνση γίνεται σε ένα στρατηγικό σημείο και για το νομό και για το Δήμο.
Η Ένωση Αστυνομικών καλεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ να αλλάξει επίπεδο η Αστυνομία και η Ασφάλεια των Κορινθίων πολιτών και να μη επανέλθουμε σε λάθη του παρελθόντος τα οποία μόνο στασιμότητα έφεραν στην πόλη.
Παρακαλούμε από καρδιάς όλες τις δημοτικές παρατάξεις να υπερψηφίσουν την πρόταση του δημάρχου με όρους που θα επιταχύνουν κ το υπουργείο μας να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του.