LOADING

Type to search

Τενεάτης Αθικίων : Δεν θα μετατρέπαμε το ματς σε ζούγκλα (video)

Αθλητικά Κορινθία

Τενεάτης Αθικίων : Δεν θα μετατρέπαμε το ματς σε ζούγκλα (video)

Share

Ο πρόεδρος της ομάδας του Τενεάτη δίνει μια διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν στην αναμέτρηση κόντρα στην Κόρινθο.Αναλύει όλα τα περιστατικά που συνέβησαν στο ματς εκτός και εντός γηπέδου τονίζοντας πως η ομάδα σφύζει από υγεία και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να γίνει το παιχνίδι ζούγκλα και μάλιστα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που οι ίδιοι κάλεσαν.Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή του super fm.Στη συνέχεια σας παραθέτουμε και την ανακοίνωση από την
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963.

Ανακοίνωση ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικιων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα.
Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικιων με τα αρχικά Σ.Ι του παναγιωτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.
Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικιων.Στο 27 λεπτό ( β ημίχρονο) εγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερου στον επόπτη ( υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος ” ξεχάστηκε ” στο φυλλο αγώνα να αναγραφει.
Μέλος της διοίκησης των Αθικιων παρακολουθησε το δευτερο ημιχρονο πανω απο τον παγκο των Αθικιων και πεταγε μπουκάλια νερου εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε ” διαφορετικοί ” .