LOADING

Type to search

Στο Διοικητήριο της ΠΕ Κορινθίας ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

Κορινθία Πολιτική

Στο Διοικητήριο της ΠΕ Κορινθίας ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών

Share

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κυρία Αθηνά Κόρκα στην οποία είχε την ευκαιρία να υποβάλλει τα συγχαρητήριά του για τη νέα θέση της, αλλά και να εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι η συνεργασία τουςθα είναι αγαστή και αποδοτική, όπως εξάλλου ήτανκαι μέχρι σήμερα.

Τόσο ο Αννίβας Παπακυριάκος όσο και ο ΑνδρέαςΣιάχος συνεργάστηκαν στενά με την κυρία Κόρκα, τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χάρη Βυτινιώτη, αναφερόμενοι διεξοδικά σε όλα τα έργα που είναι σεεξέλιξη στο Δήμο Βέλου-Βόχας.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο ΠεριφερειάρχηςΠελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μέσωτηλεδιάσκεψης καθώς αυτή την εποχή δρομολογούνται κα προγραμματίζονται μία σειρά έργων για τον Δήμο Βέλου-Βόχας τα οποία θεωρούνται νευραλγικής σημασίας για την ανάπτυξητης ευρύτερης περιοχής της παραλιακής Κορινθίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα συνεργατικότητας, κατανόησης και συμφωνίας για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, τιςπρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν και τιςδράσεις που πρέπει να δρομολογηθούν ώστε να προωθηθούν τα μεγάλα έργα του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το επίπεδο της συνεργασίαςτόσο με τους νέους Αντιπεριφερειάρχες όσο και μετον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, σημειώνοντας ότι η αγαστή αυτή συνεργασία αποτελεί εχέγγυο για τιςαναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου.