Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Αθλητικά Κορινθία

Δήμαρχος Κορινθίων: ΕΝΩΝΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

Μοιραστείτε


“…ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ… ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ…”
Το μήνυμα ήχησε εκκωφαντικά από το κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ επέλεξε λίγο πριν την αγωνιστική της δράση κάτι άλλο, πιο σπουδαίο να πράξει, αφορμή της 25ης Νοεμβρίου, ημέρας παγκοσμίως αφιερωμένη στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

13 ζωές κόπηκαν βίαια το 2021. Ανάμεσά τους η Γαρυφαλλιά. Μόλις 26 ετών.

Η μητέρα της βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου και παρέλαβε από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο την φανέλα που δημιούργησε η ομάδα για την Γαρυφαλλιά θέλοντας έτσι να μετατρέψει τον άδικο και βίαιο χαμό της σε μήνυμα! Να τον κάνει αγώνα και οδηγό για κάθε άλλη γυναίκα.
“Είμαι εδώ για να ενώσω τη φωνή μου με την δική σας. Όλες οι γυναίκες αξίζουν τον σεβασμό μας” είπε ο Δήμαρχος παραδίδοντας τη φανέλα με το όνομα της Γαρυφαλλιάς και το μήνυμα “…καμία μόνη, καμία λιγότερη…” στην μητέρα της.

Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ομάδας του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Γροθιά στα ένστικτα βίας.

Ο Δήμος Κορινθίων δηλώνει παρόν Όχι μόνο σε εκδηλώσεις σαν κι αυτή αλλά διατηρώντας και ενισχύοντας δομές, στήριξης, συμβουλευτικής και υποδοχής γυναικών που υπόκεινται σε κάθε είδους βία.

Μέσα από την λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας σπάμε τα θεμέλια της βίας. ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ!