LOADING

Type to search

Από τον Άγιο Βασίλειο ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στην Δ.Ε Τενέας

Επικαιρότητα Κορινθία

Από τον Άγιο Βασίλειο ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στην Δ.Ε Τενέας

Share


Στην Δημοτική Ενότητα Τενέας συνεχίζεται η
εργολαβία “Δημοτική οδοποιία Δήμου Κορινθίων” προϋπολογισμού 1,7 εκ ευρώ. Εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και νέας ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στον Άγιο Βασίλειο, ολοκληρώνεται οδικό τμήμα μήκους 1.600μ.

Πρόκειται για ένα αίτημα χρόνων του τοπικού συμβουλίου Αγίου Βασιλείου το οποίο υλοποιήθηκε από την παρούσα δημοτική αρχή η οποία συνεχίζει να εκτελεί έργα για την αναβάθμιση και ασφάλεια του οδικού δικτύου σε όλο το δήμο, δίκτυο το οποίο στερείτο παρέμβασης για αρκετά χρόνια.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πούρος, η δημοτική Σύμβουλος Μαρίνα Ραντίτσα, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αναστάσιος Ταγαράς καθώς και το τοπικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου, ο Πρόεδρος Κώστας Παπαχαραλάμπους και τα μέλη Κατερίνα Μαρμαρά και Αθανάσιος Ταγαράς.

 

Η εργολαβία εκτελείται σύμφωνα με την ανάγκη παρέμβασης έτσι όπως αυτή κρίθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία. Ακολουθούν εργασίες  στο Χιλιομόδι και στις κοινότητες Κλένιας, Στεφανίου, Αγιονορίου και κατόπιν στην Αρχαία Κόρινθο, τον Σολομό, τα Λουτρά Ωραίας Ελένης και την Αλμυρή.