LOADING

Type to search

Συμβάσεις έργων 860.000 ευρώ υπέγραψε στην Κορινθία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας(Video)

Οικονομία Πολιτική

Συμβάσεις έργων 860.000 ευρώ υπέγραψε στην Κορινθία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας(Video)

Share


Συμβάσεις έργων στην Κορινθία, συνολικού προϋπολογισμού 860.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Οι συμβάσεις αφορούν, α) την με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ κατασκευή δεξαμενής πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή Λουτρού, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (δαπάνη σύμβασης 32.400 ευρώ), β) την με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ κατασκευή αρδευτικών έργων στις περιοχές Νεμέας – Βόχας, Καστράκι – Σουληνάρι – Χαλκί (δαπάνη σύμβασης 180.164,30 ευρώ) και γ) την με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ συντήρηση και βελτίωση των επαρχιακών οδών 3 και 4 (διακλάδωση της επ. ο. 2 από Χούνη – Κλημέντι – Καίσαρι και από Χούνη – Κλημέντι – Βελίνα), δαπάνη σύμβασης 200.000 ευρώ.

Παρόντες στην υπογραφή του πρώτου από τα πιο πάνω έργα ήταν ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, ο αντιδήμαρχος έργων Σπύρος Αποστολόπουλος και ο πρόεδρος του Κάτω Λουτρού Χρήστος Καρούκης.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης είχε σήμερα στην Κόρινθο συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Βέλου και Μελισσίου, τους οποίους συνεχάρη για την εξαιρετική οργάνωσή τους, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια προτίθεται να συνδράμει οικονομικά για την ανακατασκευή των αρδευτικών καναλιών στις περιοχές ευθύνης των εν λόγω Οργανισμών.

https://m.youtube.com/watch?v=F4FmaDuiWK8