LOADING

Type to search

Το ξεκαρδιστικό έργο του PaulPörtner «Σεσουάρ για δολοφόνους» ξαναχτυπά από την «Πυξίδα»

Κορινθία

Το ξεκαρδιστικό έργο του PaulPörtner «Σεσουάρ για δολοφόνους» ξαναχτυπά από την «Πυξίδα»

Share

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Βασιλείου στο άκουσμα της είδησης πως η διάσημη Αμαλία Τσαλίκογλου, πιανίστρια παγκοσμίου φήμης, η οποία είχε επιλέξει το πανέμορφο χωριό της Κορινθίας για να προετοιμαστεί, βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε 4 υπόπτους οι οποίοι την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας βρίσκονταν εντός του κτιρίου. Καθώς βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, δεν είναι σε θέση να μας πουν περισσότερα. Είναι ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, η βοηθός πιστολάκι, η αριστοκράτισσα ή ο παλαιοπώλης; Ο αρχιφύλακας βέβαια δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να βρισκόμαστε μπροστά σε μία συνομωσία…

Η Θεατρική Κίνηση Κορίνθου «Πυξίδα», υπό την αιγίδα του ΚΕ.ΠΑ.Π. του Δήμου Κορινθίων, στα πλαίσια των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων για το 2021, παρουσιάζει με ελεύθερη είσοδο, το ξεκαρδιστικό έργο του PaulPörtner «Σεσουάρ για δολοφόνους». Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου-Παναγιώτη Δουβή και Ντίνου Μπεζιργιάννη, ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε η Βιβή Ασπρούδη. Η Νάνσυ, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Νίκος, ο Ντίνος κι η Κλαίρη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για περίπου 150’ στη σκηνή και υπόσχονται να σας «τρελάνουν»!

Υ.Σ. Η οικογένεια της εκλιπούσας θα δεχθεί συλλυπητήρια στο Θέατρο «ΠΑΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ» το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 21.00.