LOADING

Type to search

Με ενότητα η Πανκορινθιακή Πανεργατική Απεργία (φωτό)

Κορινθία

Με ενότητα η Πανκορινθιακή Πανεργατική Απεργία (φωτό)

Share

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου θα συνεχίσει να δίνει την μάχη του, ώστε να μην ενταθούν οι συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που ήδη υφίστανται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά τα βάρη των μνημονίων σηκώνουν στην πλάτη τους τώρα και τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.
Η ανάπτυξη θα έρθει μόνο με την κοινωνία
όρθια. Κι αυτό θα γίνει με κατοχυρωμένες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, με τις συλλογικές αντιστάσεις δυνατές και με προστασία και ενίσχυση τόσο των δικαιωμάτων όσο και του εισοδήματος των εργαζόμενων.
Αυτό το νομοσχέδιο δε διορθώνεται, αποσύρεται.
Απέναντι στην επίθεση της Κυβέρνησης στα εργατικά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες χρειάζεται να υπάρξει πανεργατική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να γίνει Νόμος , πρέπει να σπάσει ο κύκλος του ψέματος και να ενημερωθούν όλοι για το τι μας περιμένει ,είναι καθήκον μας να τους κάνουμε να το αποσύρουν.
Εργαζόμενες ,εργαζόμενοι
Με απόφαση του Εργατικού κέντρου Κορίνθου θα διατεθουν λεωφορεία για το συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 16/6 στις 17:00 για καλύτερη οργάνωση ,συμμετοχές θα δηλώνονται στην γραμματεία του κέντρου μέχρι την τετάρτη 12:00 τηλ 2741022081 email:ekkorit@gmail.com