Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Επικαιρότητα

Ηλεία: Εντοπίστηκαν μέλη σπείρας που ξήλωνε καταλύτες από οχήματα

Μοιραστείτε

Την άκρη του νήματος που οδήγησε στην εξιχνίαση μιας σειράς κλοπών με λεία τους καταλύτες οχημάτων στην Ηλεία βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ήλιδας, οι άνδρες της οποίας εντόπισαν τρεις από τους δράστες να κινούνται με νοικιασμένο αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα.

Σε έλεγχο που έκαναν, βρήκαν στην κατοχή τους μια λάμα κοπής σιδήρου, μια συσκευασία με άλλες τέσσερις παρόμοιες λάμες και έναν γρύλο, τα οποία κατασχέθηκαν. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι συλληφθέντες και άλλοι δυο συνεργοί τους κρύβονταν πίσω από τις συνεχείς κλοπές καταλυτών που έγιναν τους τελευταίους μήνες και τους απέφεραν από 100 ως 350 ευρώ ο καθένας!

Οι δράστες πήγαιναν από την Αθήνα με νοικιασμένα αυτοκίνητα στην Ηλεία όπου, τα ξημερώματα της 22ας Ιανουαρίου και της 6ης Φεβρουαρίου, είχαν ξηλώσει τους καταλύτες πέντε σταθμευμένων οχημάτων στον Πύργο και την Αμαλιάδα και επέστρεψαν στην Αθήνα για να τους πουλήσουν. Σε βάρος των πέντε μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: protothema.gr