LOADING

Type to search

Επιτυχία της Α.Δ.Κορινθίας: Συνέλαβαν τους Αλβανούς ποινικούς από την ένοπλη συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα

Επικαιρότητα

Επιτυχία της Α.Δ.Κορινθίας: Συνέλαβαν τους Αλβανούς ποινικούς από την ένοπλη συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα

Share


Δυο Αλβανοί κακοποιοί συνελήφθησαν ως δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε 32χρονου ομοεθνή τους, στον Άγιο Παντελεήμονα

Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι Αλβανοί δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου ομοεθνή τους (26/02) στην πλατεία Αττικής σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία (26/02) μαζί με τέσσερις ακόμη Αλβανούς κακοποιούς κι έναν κάτοικο Περιστερίου, σε υπόθεση εξάρθρωσης κυκλώματος ναρκωτικών.

Οι Αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε 34χρονο, μέλος της εγκληματικής ομάδας, να οδηγεί όχημα στην περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης Κορινθίας. Προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης ανέπτυξε ταχύτητα και παρέσυρε αστυνομικό τον οποίο και τραυμάτισε. Σε αναζητήσεις εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Α.Δ. Κορινθίας οι οποίοι συμμετείχαν στις αναζητήσεις και τον συνέλαβαν.

Οι δράστες της δολοφονικής ενέδρα εντόπισαν τον 32χρονο Αλβανό ποινικό στην πλατεία Αττικής, τον καταδίωξαν και πυροβόλησαν εναντίον του ενω επιχείρησαν να διαφύγουν με ΤΑΧΙ. Με την απειλή πιστολιών σε βάρος του οδηγού ΤΑΧΙ, τον ανάγκασαν να τους μεταφέρει στον Σταθμό Λαρίσης και κατά τη διαφυγή τους, εγκατέλειψαν μέσα στο επαγγελματικό δυο πιστόλια.

Κατα την εξακρίβωση των στοιχείων τους προέκυψε ότι ο ένας Αλβανός, είχε εμπλακεί σε καταδίωξη με αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ στην Κυψέλη (20/12 2020) και στο όχημά του εγκατέλειψε kalashnikov. Ο δεύτερος δράστης στην απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι 32χρονος Αλβανός.