LOADING

Type to search

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Πολιτική

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Share


Στην Αρχαία Κόρινθο και στις εγκαταστάσεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού» παρευρέθηκε την Παρασκευή 12 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ενότητας Κορινθίας κ . Αναστάσιος Γκιολής, ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή της Περιφέρειας
Πελοποννήσου στην αναβάθμιση των δικτυακών και τηλεπικοινωνιακών αναγκών του «Χαμόγελου του Παδιού», καλύπτοντας τις ανάγκες των 32 παιδιών που φιλοξενούνται στα κτήρια της Αρχαίας Κορίνθου, σε συνέχεια της προσπάθειας από την cosmote και άλλων χορηγών σε όλη την Ελλάδα.

Παρόντες ήταν ο Ιατρός Γενικός Γραμματέας Χρήστος κ. Χρήστος Καμμιλάτος, η Υπεύθυνη κα Άννα Τσαντήλακαι ο κ. Βασίλης Μπαλάφας από το τμήμα πληροφορικής της ΠΕ Κορινθίας.

Ο κ. Γκιολής ανέφερε πως «ολοκληρώθηκε μία σύγχρονη, αποδοτική και αποτελεσματική υποδομή για τις δικτυακές, διαδικτυακές και τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε αίθουσες όπου μπορούν τα παιδιά να παρακολουθούν τα διαδικτυακά τους μαθήματα, να μελετούν και να δημιουργούν. Τέλος, εκσυγχρονίστηκε και όλη η εσωτερική τηλεπικοινωνιακή υποδομή»

«Στηρίζουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζουμε τα παιδιά, δανειζόμαστε και εμείς λίγο από το χαμόγελό τους, φωτίζοντας τις ψυχές μας σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε»