LOADING

Type to search

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα εναν 19χρονο – Τρεις νεαροί στα χέρια της Αστυνομίας

Επικαιρότητα

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα εναν 19χρονο – Τρεις νεαροί στα χέρια της Αστυνομίας

Share

Στην προσαγωγή τριών ατόμων που ενδεχομένως εμπλέκονται στο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα 19χρονου στα Χανιά το μεσημέρι έχει προχωρήσει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, τα άτομα φέρονται να επέβαιναν στα οχήματα που αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές μετά το αιματηρό συμβάν.

Πρόκειται για επίσης νεαρά άτομα, ηλικίας 18 – 20 χρόνων. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι σε εξέλιξη.

Στο μεταξύ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο νεαρός που βρέθηκε μαχαιρωμένος το μεσημέρι, σε παράδρομο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς η κατάσταση του ήταν κρίσιμη, με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε παρκάκι σε παράδρομο της Σοφοκλή Βενιζέλου, στην περιοχή κοντά στο κτήριο της ΔΕΗ, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και τις πληροφορίες για συμπλοκή να μην επιβεβαιώνονται.

Ο μαχαιρωμένος νεαρός ελληνικής καταγωγής εντοπίστηκε από πολίτη με τραύματα στην κοιλιακή χώρα, ο οποίος μάλιστα τον μετέφερε και στο νοσοκομείο Χανίων, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή.

Πηγή: protothema.gr